Кога би можел само еден ден да бидеш јас ... Кога би сфатил без да ти кажам ... Невозможно. Благодарна сум што се воздржуваше најмногу што е возможно за еден нормален човек.Ги преминав сите граници.Знам. Да беше некој друг ке ме треснеше еднаш. Фала ти што и покрај се ми рече дојди да те бацам за добра ноќ. Фала ти што не ме напна. Фала ти што постоиш. Кога јас не би била во моментов волку кретенски расположена и би ти се извинила полесно би ми било. Ама не знам како да го оформам извинувањето. Ке го оставам за утре. Не се нервирај. Те молам. Ме фатиле некои бубалки. Ке си отидат. Се што треба да знаеш е дека премногу те сакам. И уште повеќе ми значиш. Тоа го знаеш. И сосем е доволно. Добра ноќ.
Миличко фала на изненадувањето. Не си свесен колку сум среќна што сепак не замина денес-еден ден помалку! Те сакам ептен и едвај чекам да дојди сабота...
Те сакам , Те сакам , Те сакам , Те сакам ...!!!! Неможам без тебееееееееее!!! Прости ми за се што мислиш дека сум згрешила и врати се... </3
Знај дека секогаш ќе бидам тука за тебе и во добро и во лошо! Те сакаМ најмногу.. ма те обожаваМм неможам без тебе да опстанам ни еден ден ... ТЕ САКАМ!!
Многу сум среќна што со нашето заедничко живеење ништо не се смени. Напротив, уште повеќе те сакам и не можам повеќе да замислам да си легнам навечер без тебе до мене. Признавам, се плашев од овој чекор, мислев дека ќе се изгубиме негде по патот, дека нема да ме сакаш толку, дека ќе најдеш работи што ќе ти сметаат... Дека ќе ме оставиш... Ама ете, среќа го победив тој страв(знаеш и самиот како, по многу пијанки ) Знам дека мислиш дека ме сакаш повеќе, но тоа е само затоа што не можеш да замислиш колку јас тебе те сакам.
Лелеее од кај ги ископа тие глупости прееска жити се? Провиден некако ми беше,незнам...не ти верувам ама и не ми гајле!Мене чиста ми е совеста Те сакам
Се навикнав да те гледам секој ден, што ќе правам па утре без тебе? Мака ми е што си отидов од кај тебе. Преубаво ми беше во твоите прегратки. Те сакам мило
Бе теле !!!! Биваше така да ми се изнасмееш ... аее Па за што сум те земала тебе за партнер бе?? за да поправаш со раце а не да објаснуваш телефонски. А јас да те галам и мазам и пазам и гњавам. додека работиш Плус ти ја направи грешката. Си симнал филм со грешен формат и сакаш јас комјутерџијата јак да го средам Будала еден. битно се изнасмеа Те сакам. те сакам те сакам. кога ке те видам секое проблемче што го имам бледее. Будало теле мое.