Почнав да те сонувам се' почесто. Ама овој пат не ти кажувам Пак ќе ме прашаш што сме правеле, пак ќе треба да те лажам дека не се сеќавам или да си измислувам некоја друга приказна Ами, како да ти кажам дека во секој проклет сон што си се појавил, ме опсипуваш со тон бакнежи?!
Со нетрпение чекам да те видам љубов Едвај ќе издржам до четврток Се немаме видено 2 месеци Мислам дека ќе полудам од среќа кога ќе те видам
^Гледајќи како ме пазиш како капка на дланка. Како гордо ме држиш за рака,како ме гледаш,како не ти е гајле,колку каде и пред кого ме бакнуваш. Од тебе добивам се што една жена може да сонува ,посака... Ова што го имам со тебе во овие 10 дена,со бившиот го немав ни во 2 години. Како сум можела да одам со таков психопат,како сум можела да дозволам некој 2 години да лечи комплекси на мене. Ама кој ти знаел,дека постоеле луѓе како ти. Фала ти што ме излекува.
Дај боже никад струја дома да немаш, поплави, земјотреси, торнада и цунами кај тебе дома да се дешаваат, само ти да ги доживуваш и никој да не ти верува. Дај боже и во секој лифт што ќе се качиш мртва невеста да ти се појавува и секој пат кога ќе си легнеш, црни раце од под кревет да ти искачаат. Кога идеш патот пред тебе да се отвара, а доле во провалиите сам себеси преполовен да се гледаш. Во соништата демони да те напаѓаат, а кога ќе се разбудиш, потта во крв да ти се претвара. Очите ко црни дупки на огледало да си ги гледаш, да цркнеш во лудница, лудак да те заколи со виљушка!
И додека сонувам иднина со тебе...ти ја поминуваш сегашноста до нејзе,себично било да те сакам само за мене...но што да правам кога се во мене вришти по тебе.
Кога кажеш што гледаш во мене, како ме доживуваш кога хистеришем, кога ми пишеш: To si ti i niko drugi...Nežna, brižna, senzualna, topla, romantična, odana, maštovita… и трепетот на срцето ми се смирува, и пулсот во слепоочиците ми забавува, и насмевката пак ми се враќа. Продолжи те молам...
Ме виде со друг? Жал ми е драги, некогаш сонував да си ти тој, ама сега веќе не Можиш да одиш по ѓаволите, ти си едно ѓубре обично Весела сум била, Да Сум, не планирам да плачам по една бедотија ко тебе Одеби молим те, мртва сум за тебе од денес
Не сум лута. Гневна, да. Разочарана... you have no idea. Ама дека ќе чекам и ќе се бедирам, не. Ќе поболи некое време, ама ќе мине. Been there before. Ај.