Никогаш ама баш никогаш во мојот живот толку многу ме нема никој друг повредено како што ме имаш ти повредено. Не ти посакував лошо никогаш во мојот живот, напротив сакав да си среќен, и добар. Не бев битна јас за прв пат во мојот живот, дали сум добра или не, и дали ќе ми помине некогаш оваа болка. Никогаш не се грижев за самата себе, колку што се грижев за тебе, и секирав дали си добро. Дозволив по втор пат да ме повредиш во мојот живот, трпев, чекав, те барав, се борев за нас, ќјутев, секогаш бев таа што те разбирала секогаш, што те сваќала секогаш, што секогаш правев све за тебе, само за ти да си среќен, кога сакаше доагав, ме гледаше секогаш, трчав за тебе како некоја глупача, дури и кога беше болен сакав да дојдам да те видам, затоа што те сакав премногу, затоа што се плашев да не те изгубам толку многу. И за све ова ти да не го цениш? Ниту една друга не би го направила све ова за тебе што го правев јас. Ама баш никоја. Ако најдеш иста како мене кажи ми рака ќе ти подадам и ке ти кажам секоја чест што најде иста како мене, ама верувај дека нема да најдеш. Бидејќи девојка како мене се раѓа,и има само еднаш. Секоја вечер пред да си легнам заспивам со солзи во очите, течат, ли течат, како некоја река, никако да престанат. Среќен си нели без мене? Подобро тие така? Ете неможам да знам ова се само мои зборови, тоа само ти го знаеш најубаво. Ќе ти посакам да те боли како што ме боли мене, да неможеш да спиеш како што неможам јас да спијам, да плачеш како што плачам јас, во секоја следна мене да ме бараш, секогаш само моето име да го спомнуваш, да посакаш да ми се вратиш а тогаш јас да не посакам да ти се вратам, да те одбијам, нека те боли душата како што ме боли мене сега, све она што ми го направи на мене, тебе да ти го направи некоја друга.Има господ знаеш ќе врати за секоја моја болка. Да помислив лошо за прв пат во мојот живот бидејќи не заслужуваш да ти посакам добро. Немам, немам храброст ова да ти го пишам и кажам лично на тебе, а толку многу би сакала да ти го кажам све ова. Од вечерва па натака више ја нема добрата твоја девојка што беше некогаш, од денеска па натака ќе научам да бидам лоша. Нема никогаш да те оставам на раат, сенка ќе ти бидам секогаш, има секој ден да ме гледаш, и ќе те поздравувам секогаш, ќе ти вратам за секоја моја болка што ми ја наненсе, со тоа што ќе ме гледаш среќна, со тоа што повеќе нема да патам, и да плачам, него ќе бидам среќна, ќе те натерам да сватиш што си изгубил, со тебе тоа го можам, секогаш со тебе само ми успевало, така и овој пат ќе успеам верувам во себе премногу. Знаеш јас изгубив само едно ѓубре скапано што незнаеше да го чува она што го има, а ти изгуби девојка што те сакаше премногу. Живеам за денот кога ќе те видам пак и кога ќе те поздравам онака само со насмевка. Тогаш ќе знаеш што си изгубил, ама касно ќе биде многу за назад. А ќе дојде и тој ден. Ќе се видиме за набрзо. Она што го кажувам го исполнувам секогаш. Моето заборавање ќе ти биде најголемата казна за тебе. Така да сега имај си убава вечер.
Кармата си го направи своето. Сега поминуваш низ пекол низ каков што јас поминував кога раскинавме. Само повторно го немаш доволно почувствувано тој пекол како што јас го почувствував, бидејќи и после раскинувањето ти продолжуваше да ми го уништуваш животот, да се плеткаш низ него како да имаше некакво право на тоа после се што се случи.. Сега гледам дека поминуваш низ некаков пекол и се мислам дали е време и јас да се поплеткам во твојот живот, за еднаш да сфатиш дека не можеш да си играш со секоја девојка и потоа секогаш да си поминуваш неказнето за тоа... Дали јас да бидам таа која ќе те изгори и која ќе ја паметиш секогаш поради лекцијата која ти ја одржала?! Секогаш бев фер кон тебе, дури и повеќе отколку што заслужуваше, а за возврат добивав толку ниски удари од твоја страна. Па душичке можеби е време да те удрам и јас еднаш, да те здоболи онака како што ме болеше ти мене. Можеби задавам еден удар, но тој удар ќе тресне од земја, да не леташ веќе во облаци
Ljubov.... I deneska ke gotvam samo za tebe, ljubov moja. Dojdi si porano sonce, te ceka ubava vecera, zena so topla nasmevka I eden kup ljubov I topli pregratki. DUso moja, te ocekuvaat I mnogu drugi ubavini, te cekam....♡♡♡
Обожавам вакви ноќи. Јас, ти и лабава музика во позадина. Легнати на кревет и разговараме, за нас, за утре и за малце подалеку. Обожавам да ти ги слушам плановите и замислите за нас. Сакам да ни се исполнат сите до една. Не можам да ти опишам колку ми е полна душава што се вративме повторно во "живот". Ми фалеше сево ова. Само нека ни потрае.. Те сакам, до бескрај!
Dzabe mi kupuvas skapi bundi, kaputi, cizmicki rakavici I takvi cuda... Kako so mojs ti da mi ja stoplis dusava I telovo , nikoj I nisto ne mojt ! A I ne veruvam deka ke izlezam od doma dodeka tebe te nema. Ne odi bebi
1 месец и више без тебе и баш се осеќам слободно, среќно и исполнето. Мислам дека навиката за тебе ме влечеше надоле. Сега јас сум си јас. И да, нема да сум јас таа што ќе се кае во животот, туку ти. Среќна сум сама, среќна.
Ќе се трудам да те усреќам и да ти ги исполнам сите желби кои зависат од мене... доволно ќе ми биде да ме држиш за рака и да веруваш во мене,во нас!
Ете, ти кажав. Сега знаеш сѐ. Чувствувам олеснување на душава. Едно што си ги признав чувствата, друго што не ме корпоса But now, timing... timing is a bitch! Ама како што реков, вреден си за ризик. Не сакам да дозволам далечината да ми одземе уште една вистинска личност. Сѐ ќе направам. Доволна ми беше твојата насмевка, која се одразуваше преку сјајот во твоите очи. И да не ми кажеше ќе знаев, беше среќен. А јас уште повеќе. Како можеш да постоиш со толку чиста душа? А мене кај ми беа очите, па го приметив тоа после толку години?
Пред некој ден праша зошто баш ти? Затоа што покрај тебе сум своја, немам потреба од никакви маски и глума и можам да кажам се што ми лежи на срце и ум без притоа да се грижам дали тоа ќе ти го смени мислењето за мене. Затоа што и да убијам човек пак ќе ме гледаш со исти очи. Затоа што покрај тебе можам да бидам она наивно девојче, а можам и да се чувствувам како жена. И затоа што во секакво расположение знаеш како да постапиш со мене и да ме смириш, а знаеш и кога треба само да ќутиш, гушкаш и носиш чоколади во 4сабајле. Затоа што покрај тебе најубаво се спие. И затоа што знаеш колку сум ненормална, a пак сакаш да ти родам дете. Е затоа баш ти!