Она кога ќе ти речам нешто дека ми смета, ме нервира и гледаш да го поправиш Интересно ми е вака да си се ладам малку, да се заебавам, оти да не
Znam deka i ti se slozuvas,plus sekoe sabajle go primenuvas A ima mnogu drugi raboti sto bi sakala da gi praveme zaedno,guskanja,miluvanja,baknezi..
Ти благодарам што ми ја врати волјата за живот, ти благодарам што ми покажуваш дека постои вистинска среќа и сонце и светлина по темната ноќ. Ти благодарам што ме научи пак да се смеам. Ти благодарам за сите прекрасни моменти што ми ги подаруваш. Те обожавам. Не престанувај да ме правиш најсреќна на светот.
КАКО НЕ ТИ Е СРАМ БЕ!!!!!! ЗДРАВО НЕ ЗНАЈШ ДА КАЖИШ БЕ ОСНОВНА КУЛТУРА НЕМАШ ПРОСТАК ЕДЕН АЛОООО !!!!!!!!!!!!!!!
Denes koga me gusna toplina pocuvstvuvav.Mene so godini dusata me bolese a denes ozdravev.Daj Boze da e vistinsko i da potrae.
Ajde dodji mi i razveseli me <3 Те гушкам меченце мое. Сакам да те гњавам, да ти досадувам, да те фаќам за брада ухуху
Ја гледам насловната фотографија на Лешоски и се прашувам сама, кога веќе не можам тебе: Мислеше ли дека повторно ќе ти дадам да ми правиш операции на отворено срце..? Мислеше ли дека уште еднаш ќе ми отвораш рани по телово со тоа дека не ме сакаш...?
Е па среќен роденден љубов.. Ти посакувам среќа,љубов,добро здравје и исполнување на сите желби,иако јас не сум во ниту една твоја желба повеќе Иако нашето беше и помина многу одамна,ти никако да си заминеш целосно од срцево и мислите! Аман,оди си веќе еднаш...и да,не сум веќе повредена и огорчена од тебе,сега само убавите работи ги паметам,не сакам по лошо да те паметам,остани ми во добро никогаш непреболен мој А
Маж?! хахах мило, денес само покажа дека си ембрион сеуште, со ова твое однесување не само што ме губиш мене, ќе ги изгубиш сите што ти знаачат, за жал..
Oh, dobro e sto ne otide Usvari, I dobro I loso...taman se spremiv psihicki I op nema odenje E pa aj...ne e cudno kaj nas. Se se slucuva neocekuvano pa....
Не си свесен колку те сакам...А ти,ти си без осет...Не ти е грижа дали некој те мисли,дали недостигаш некому...