Ги обожавам ваквите вечери поминати зедно. И по стоти пат пак се заљубив во тебе....Малце се смрзнав, ама супер си поминав
Заборави на се' што ти реков, нема да ме видиш во понеделник! Да видиш како функционира мојата тврдоглавост и инает! Повеќе со прст не мрдам! Ни за тебе, ни за врскава, се' додека не си ја удриш главата и не го пробиеш ѕидот од другата страна! Отсега сум me, myself and I!
А сега викаш на слава а? Ама немој да мислиш дека таму јас ке служам. Ќе си дојш ти фино лепо ќе си ме почестиш и ајт. Срамежливо едно. Ти си се усрамило. Ах леле ако те фатааам.
уф леле колку ќе ми биде мерак ако титнеш, пишеш порака или ме побараш ќе ме побараш знам, само треба да си бидам трпелива и да си чекам Да ми кажеш дека сакаш да се смириме,а јас онака лежерно да ти речам: ИДи шетај
еХХХ далеку си,и оваа недела мина а не те видов а требаше..туку ај да се надевам во текот на наредната недела дека ќе те видам...а моментално се надевам дека се забавуваш...
Е срам те било цел ден те нема да се јавиш и уште сега се јавуваш сабајле рано да дојдам? Е нема, ќе дојдам кога ќе сакам и ако сакам да дојдам. Па можеше на 5 мин. да се јавиш слава да ми честиташ , па крши глава акај кај сакаш.
Не ми прави веќе во мене нешто „ждрнг“ кога ќе те видам. Ти слеп, јас срамежлива... тоа е. Кога маваше со снег, требаше да ме мавнеш силно по глава се се сетам што правам и зошто постојано го барам нештото кај погрешна личност.
Епа денес пукна, ама сеа играм паметно! Те сакам колку и да ме нервираш, ама сеа ќе те нервирам и јас малце!!! се гледаме за 3 - 4 дена!!!
поминаа сончевите денови мегу нас...неделата и понеделникот беа последни ништо не свати ништо ми се смачи од твојата наводна ладнокрвнот...до ниедно видување...чао
Ооо мило мое колку знаеш ти да се лигавиш кога ќе оплескаш, ама сладок си Сакав утрово да дојдам порано и да те изненадам, но за жал не можам Те сакам преско
Ако некој оваа недела помине и те стави во црвена вреќа, не се плаши, Дедо Мраз ми ја исполнува новогодишната желба! Што да правам, кога ќе се приврзам за нешто нема откачување...
Те слушнав точно после 7 дена. Срцето ми застана. Си се смеевме на телефон ко ништо да не било. Колку ми е тешко што не ми се лигавиш и што се правиш ладен спрема мене. "its not goodbye, its see you later"