И самиот знаеш дека трпеливоста е карактеристика која најдобро ме бележи како личност. Ќе важи истото ако ти признаам дека не можам да дочекам да си дојдеш?
Кога само би си дозволил да почувствуваш колку љубов имам да ти дадам, ни за миг не би си ја одложил таа среќа...
Za nekoj raboti nema lek.Nema nadez. Ne se popravaat.Duri i vremeto raboti protiv niv. Zaboravot e edinstvenoto resenie.
Да можев да бидам до тебе вечерва...би те галела цела ноќ..боли топлата постела без прегратка...дојди уништи ја гордоста.
Туѓ...сакан, сепак туѓ, никому не припаѓа, ништо не го допира, ѓавол...единствен...се што допре уништи.
Конечно си дојде во МК! Ќе те видам после 2 месециии! Не знаеш колку сум среќна љубов! Фала ти што ме правиш најсреќна на свет! Те сакам неописливо најмногу!
Велат дека времето лечи се,секоја рана,секоја солза.. Како? Едноставно е,треба да му се даде време на времето..а јас пак мислам дека и повеќе од доволно оставив се на времето..и ете гледаш не поминува ништо сеуште,сеуште некаде длабоко ми течеш низ вениве..така убаво си се сместил,што за жива глава нема да излезеш
Ако на 25г не знаеш шо сакаш во животот и си толку нестабилен и неоговорен, како мислиш дека ќе ми привлечиш внимание да бидам со тебе ? ИЗвини ама јас не сум од тие шо си ги имал, шо те трпеле можи таков. Топло ладно кај мене ама ич не пали, баш напротив. Губи се слободно кај други, не кај мене. И да ми беше интересен порано сега не си ми ама ич, ај не ме замарај.
Posveteno na eden bivsi: A mace sega sho velis? togas nemav rabota - oti pobitno mi bese da stanam nekoj i nesto vo ova opstestvo i da si zavrsam so ucenjeto. Nejkese ni malku da pocekas. A sega znajs i deka rabotam i kade rabotam. Ako ako sega misli mu ja. Ko ne znaese togas da me cenis kolku sto vredev - sega be maco ic ne mi trebas. Fala mnogu fala sho mi gi otvori ocite navreme i sho ne pominav godini so tebe vo lazenje i vrtenje po tavani. Sega jas sum taa sho si se smeska vo sebe oti znam deka varis denovive. Se se vraka maco, se, duso. A sega mozis slobodno da setas
Знаев дека не ме сакаш, болно љубомориш,сакаш се под контрола, криеш тајни огромни, ми велиш сакаш бебе-одмазда за бившата што роди што уште ја сакаш
секогаш ти е залепен и сеа као не го слушаш? У реду е мали... Стварно ме занима што тип на крај ке искочиш.
Зафатен тип ќе искочи, женет/ во врска со друга девојка. И покрај се сеуште будна те сонувам, сонувам за нашите некогашни заеднички ноќи поминати во прегратки топли,ќе се повтори ли некогаш тоа убаво време? Каде погрешивме, како да се поправиме? А можевме да имаме се, само кога би се држеле за рака и би биле еден покрај друг. Како и секогаш вечерта резервирана за солзи, тага, плачки, носталгија, сеќавања на убави спомени и проколнувања зошто не си до мене и зошто ме издаде?