Помина точно еден месец, move on already. Јебига, не ни одеше. Да, можда и не требаше одма ко ти раскинав да се излапам со друг, ама очајна бев јебига, те сакав и ми требаше утеха. Може таа твојата другарка малку да одјеби од мојов живот, така да и кажеш. Знам дека патиш, и јас патам, но овој пат не заради тебе. И не се каам заради него, ми помогна, иако се затрескав, а он сега со друга сака да се проба. Ама океј, мисли си дека сум сеуште со него и дека сме среќни заедно. Убаво ми е да те гледам повреден, сум поминала низ многу повеќе заради тебе.
Кој ти курац сеа да ми лајкнеш слика?! we're done baby, не би се смирила пак. Доста беа толку години потиштување на себеси за да ги задоволам твоите хирови и љубомора и на крајот пак јас крива. И не ми е криво што бев со друг после тебе, бар бев "среќна" дур го праев тоа после толку време одбивност кон тебе. Да, одбивност имав кон тебе последнава година и барав спас да останам сама. Он точно дека не ми е љубов ниту има таква тенденција, сака само авантура која можам да му ја дозволам и него и себе. Не сум тип на девојка за авантура, преемотивна и осетлива сум но страшно ме привлекува и прв пат влагам во нешто непознато за мене. Но знам дека со сигурност не е како со тебе, ниту сакам да е. Нова љубов? Мислам дека ќе почекам за тоа. Секако дека не знаеш за сето ова, ниту за него, но знаеш со сигурност дека не патам. Знам дека знаеш. Затоа и така се здрви кога ме виде толку насмеана. Ах, бејби колку само сакам да те гледам таков. Колку и да криеш, во очите ти прочитав колку патиш. Затоа што никој не те познава подобро од мене, бар после толку години заедно.
Ne sakam da me voznemiruva tvojata pojava..ama nekako kade i da se svrtam tebe te gledam. Sreka dve nedeli nema da bidam tuka,pa malku ke se sredam
Овие 4 дена ја претера. Не си свесен колку ми одиш на живци. Крени телефон зошто последно ќе ти е. Морам да те видам и да ти кажам се што ми лежи на срце. Морам оваа негатива да ја тргнам.
Ох, ти како да имаш магија во твоите раце. Толку вешти за масажа...а бе, а бе... Ама и делот со превезот не беше лош Те сакам бе еј !!! Добро е што не отиде, имаме уште 4-5 дена за уживање
Те посакав вечерва да бидеш покрај мене, да ме држиш за рака ,толку многу ми требаше само да ме гушнеш ништо повеќе...Градот празен, јас бев уште попразна во душата. Во мене нема повеќе ништо. Ни сјај во очите, ни душа во мене.Секогаш сум се запрашувала дали вреди само, знам дека не вреди, ама повеќе немам сили за ништо.Оваа болка не се издржува. И повеќе незнам што да пишам...Само знам едно дека повеќе никогаш нема да сакам друг. Толку
Само да ти кажам, јас никогаш не би те повредила... Да, можеби сум комплицирана, но знам што чувствувам уште првиот момент кога те видов. Проклет да е тој момент. И еве ме овде на исповед и оваа ноќ, за се она што не можам да ти го кажам.
Еех , на денешен ден пред многу години , раскинавме јас и ти . Тогаш мислев дека светот ми пропадна . Те сакав онака како што знае само мало детенце да сака . Не ни беше судено јебига . Таа ноќ исплакав толку солзи , душата ми се подели на милион мали парченциња .. А срцето ? Срцето ми се претвори во прашина .. Да , фатив дечко наредниот ден , но никогаш не го засакав него .. За тоа зборува и кратката врска која ја имавме , ако може да се нарече врска . Да не го сретнев него , мислам дека никогаш немаше да те заборавам , која среќа ја имав . Се венчав со некој кој порано многу ми одеше на нерв , ама ме освои со тоа понашање . Битно , секогаш е искрен , нималку не е сличен на тебе , преварант со 3000 маски на себе . Велат , од таквите подалеку . Најлоши се . Јас , за жал , осетив на своја кожа . Подмолно ми потроши една година од животот , во плачење , викање , нервози .. А можеби , да не бевме заедно , ќе беше се поинаку . Ќе го сретнев него порано и ќе бев среќна мноогу повеќе отколку со тебе . Како и да е , наслушнав , скоро си се венчал пред законот . Но не со таа со која ме изневери мене . Која и да е среќно нека ви е , да си имате долговечен брак , исполнет со љубов и среќа , и куп дечиња . Поздрав до тебе бивши драги , кога ќе ја слушнеш песнава , макар и случајно , сети се на мене . Сети се што се ми направи , сети се на најгрозните намери што ги имаше кон мене и најубавите моменти што сме ги имале . Патем , мечето е сеуште кај мене . Само повеќе не мириса на твојот парфем . Јебига , и тој избледе по една година , како и она нашето .
Mnogu interesno prasanje,samo ne sum sigurna sto se obiduvas da doznaes? * * * Mnogu e cudno tebe da te vidam taka na familijarna slika. Zena ti do tebe,kerkickata vo raka... A koga ke mi tekne porano. Sekoj vikend slika so nekoja nova. A ja sedi doma i placi. Abe ponekogas sami sme si krivi . Go gledas Deka e gjubre,odma otkacuvaj,sto podaleku ! Da ne zabegam od temava,se nadevam ke si dobies sto zasluzuvas
Што правиш ти човеку? Со секоја ли девојка ќе идеш на предбрачен заеднички живот и на крај пак ништо? Ај што си глуп и што со секоја наредна ги правиш истите грешки во чекори, ај... Ама зошто ме бараш секогаш кога ќе ти зашкрипи? Нели свати дека иако те сакам и ќе те сакам секогаш, никогаш повеќе нема да дозволам да станеш дел од мојот живот Те мислев за попаметен...
Тоа што се случи во петокот.... сакам пак Ти благодарам, не само за ова, туку за СЕ. Ти благодарам што се трудиш да надоместиш СЕ што сум пропуштила во животов