Зашто се појавуваш секогаш баш кога сакам да те заборавам. Не ми доагај навака те молам, биди што подалеку од мене, гледаш ли дека можам во секој момент да те видам. А проклето неможам тоа да го изджам да те гледам само онака, како странец, кога до вчера си бевме све. Помини само помини те молам.
Знаев дека ќе успееш. ЗНАЕВ! Не си свесен колку сум среќна. Ти се восхитувам колку си ти способен за секаква работа. Жал ми е што се справуваш со толкави обврски, ама ти си успешен и силен човек !
^Оооо тоа да. Мислев нешто за последниот пост е. 2000 пати си го препрочитав мислењето и не видов ништо мрсно посно па... Еми то е ем лесно ем мрсно
Ama ako kazam deka mislev i za kolegi/ski , prijateli,drugari...abe so nikoj na svet ne sakam da go delam Togas ne sebicna
..........те глеам вака, и ги тргаш ронките от чипс на чупето до тебе. си викам ај. продолжвам да глеам.......ја тргаш нежно за вентијагата. пак си викам ај. продолжив да глеам..........ја гушна околу полојна и та тебе...........е тогаш веќе пукнав. експлодирав. арно шо се тргна понастрана ко сакаше да те баци. најверојатно оти тогаш ТЕ ВИДОВ!!!! И ИЧ НЕ МИ БЕШЕ УБО!!!!! А ПОСЛЕ ЏЕК СЕ ПРАЕШЕ ОКОЛУ МЕНЕ!!!!! КАМО ДА МОЈШ ДА МИ КАЖИШ ЗОШТО!!!!!!! ЌЕ МЕ ПОЛУДИИИИИИИИШ
чекај сеа, нели околу џуџлата се вртиш? одам во продавница глеам по мене влегваш. купфам благо глеам застана до мене вика дајте и две. се смешкаш. ме чудиш бре.....