Porano ke si zamisluvav deka mozebi nekogas ke se sretneme na aerodrom. Zaedno ke letame za Skopje. Ke sedime zaedno i ke si gi kazeme site raboti koi ostanaa nedokazani. A sega...ne znam sto voopsto bi ti kazala.
Секогаш ли ќе се појавуваш кога ке дознаеш дека пробувам со некој нов.....толку ли си себичен....ја свати играта нели..молиш сега...ќе молиш уште толку. А на новиов ....само да му се заблагодарам за убавата ноќ....
Како што ветив, не пролеав капка солза еве веќе втор ден, но ме фаќа криза за тебе, стиснувам заби и одам напред.
Ти нема замена тебе знаеш.. И убаво мие сама да ти кажам мозокот мие одморен скрос на скрос.. Нема друг, нема ни да има додека скрос не ми искочиш од главата и мислите.
Еве целa неделa те немa. Ете и ми се пуштaaт aмa нa тебе мислaм. Не сaкaм зaменa. Ќе мoрa oд некaде дa пoчнaм.aхх кaкoo
Ни самиот не си свесен колку те сакав,те сакав така како што никоја друга нема да те сака никогаш,ни па јас некој друг ќе сакам со ист интензитет после тебе..велат дека не се сакало само еднаш во животот,а јас знам дека грешат..јас слободно ќе потврдам дека еднаш се сака..всушност само еднаш се сака толку наивно,безрезервно,длабоко и суштински,само еднаш некој ти влегува во вени,под кожа и длабоко во сржта. Не успеавме,не сме биле планирани јебига... Многу сакав да те мразам во моментите кога бев на дното,во моментите кога не можев да дишам без тебе,ама не успеав во тоа,зарем би можела да го мразам онај кој сум го сакала најмногу на свет?! Знаеш еднаш каков совет добив? Да пробам да те сакам на поинаков начин,да ги паметам само убавите моменти со тебе,да те паметам по добро и само тогаш ќе успеам да те преболам и да продолжам да дишам слободно.. И еве,мислам дека сум на добар пат,те заборавам најмил мој...во душава и мозоков ми си врежан само со убави спомени и секогаш ќе се смеам кога ќе се сетам на тебе,на нас...ама ништо повеќе од тоа. Никогаш нема повеќе да правам планови за нас,нема да те гледам на фб,едноставно ти ќе ми бидеш само странец со најубави спомени Остани ми добар,и ти ја посакувам цела среќа на свет...и не заборавај дека и натаму ќе живееш во моето срце,некаде заклучен на дното,зошто ти си за доживотно..не можам како со гума да те избришам целосно..