If everything could ever feel this real forever If anything could ever be this good again The only thing I'll ever ask of you You've got to promise not to stop when I say when ... Те бакнувам насекаде ...
U ljubavi mi ne ide bolji se dani ne vide.Daj budi mi od pomoci dodji mi oko ponoci ma i da nisam popila ja bih se s' tobom topila..Onda me ljubi svuda dugo, dugo, dugo, dugo....
Дека е глупав слепец !!! Дека ми е преку глава да се прави дека ништо не сваќа и дека еден ден се ќе му се врати.........дека касно ќе свати што вредело, а што не !!! Животот е карма
Кај се најде да коментираш на другарти на статусот бе, арно си мислев дека си исклучен од фб.А вака сега во рок од 5 мин. не се знае колку пати ти го посетви профилот лута сум сама на себе,јас кај тебе на игнор т.е. ти ме заборави а кај мене уште поголема желба по тебе....кој идиот сум ејјјјј /.........
I wanna love you... I wanna see you ... I wanna Fuck youu.... По ѓаволите со обврските што ги имаме. Сакам да те видам страшно многу. Три дена веќе. Ама не само да ми се јавуваш.Утре сакам да те видам.Е така. И само ако ме разбудиш и оваа вечер во ниедно време да ме слушнеш утре црно ти се пишува мајке ми. И фала за тие зборови. И ти ми фалиш. Будалче мое. Те сакам. Се надевам и ти убаво си поминуваш на слава. Моментално си замислувам како те гушкам. А ако продолжам да пишувам ке замислам и како те силувам. Затоа чао.
Да знаеш само колку ми недостигаш..... Те сакам многу ,многу.... Сакаам да те гушнам јако а и ти мене...знаеш како порано...ми требаш срце посебно сега...па ова е наше време...зошто? зошто? Сакам да те бакнам....сакам да ме погалиш нежно по коса и да ме гледаш како што само ти знаеш...ја сакам топлината во твоите очи и сакам да се гледам во нив....каде остана времето кога ти светеа очите и кога ми викаше колку сум ти била мила Ох душата ми се кине срце...оо да знаеш само.. Дали мислиш на нас...дали уштее постои нас.... Те молам врати ми се
Е ти текнува на мене ? даааааааа да живеам во Штип,местото во кое ти престојуваш моментално,местото кое го мразиш заради факлутетот,местото кое ...............а воопшто зошто пак мислам на тебе
Би го поштедила од говор, песната ќе му каже се ........хаха http://www.youtube.com/watch?v=IPZuYwYxnL4