и денес те немаше и тебе и другарите твои, ај за нив не ми е гајле ама ти ......ме оставаш да копнеам по тебе или треба да се загрижам (скраја да е )????????? лелеееее само да те видам утре а богами и ти мене да ме видиш
Многу пати ми го имаш превртено светот наопаку за да побараш пак да бидеш дел од него. За да го дозволам тоа треба да поминам преку себе, а знаеш дека тоа нема шанси. Посебно не ради тебе, најмалку заслужуваш. И знаев дека ќе ти помине меракот за милфица како неа уште пред сам да бидеш свесен за тоа. Занес миличок кој скапо ќе те чини, назад веќе нема. А можевме многу, да мислеше со горната место со долната глава...
Да можеше да се врати времето...миг да стоиш пред мене...многу работи не би направила и само миг би те прегрнала...тогаш ќе сфатиш се било само љубов.
Ми вети... Не знам дали да верувам, или џабе ќе се радувам. Најдобро е да почекам... Ама ако не излезе така ко што вети, тогаш што? Тогаш стварно ќе го јадеш од мене... Јас сум човек, не може вака да си играш со моите чувства. Не сакам празнициве да поминат без да си честитаме. Партијата ти ја еба мајката...
Ми фалиш! Се осеќам како сме на сосема различни места во светов.. Аман веќе нека поминат деновиве. Едвај чекам да ги видиш изненадувањата што ти ги спремам подолг период..
Вечерва само ти ми требаш највеќе како пријател, да ти се олеснам на душава све што имам како и секогаш да ме советуваш како што само ти знаеш и никој друг, секогаш со твоите совети знаеше да ми помогнеш. Каде си сега, ми вети дека никогаш нема да ме напуштиш а ме напушти.
Теле едно! Јас кога сум рационална, ти си сонувачот... и обратно. Уживаме да си контраме! А, не е ни нешто страшно нашево. Луѓе низ какви сплетки минуваат, па јас и ти ако сме биле разделени некој месец, и тоа за арно. Демек вака 24/7 сме ко сијамски близнаци. Подобро тоа отколку никогаш веќе очи да не сакаме да си видиме со понашањава. Сепак, тие 2-3 муабета не ти ги простувам така лесно. Знам точно што се криеше зад нив, ама мораш да научиш отворено да кажуваш што мислиш, наместо да пробуваш со провокација да го извлечеш посакуваниот одговор. Кој не чита меѓу редови, би излегол многу повреден. Ти ја пуштам сета среќа за утре. Ќе биде океј, верувам. Размисли двапати, и немој, никако немој да дозволиш да летнеш по нешто што не треба и не го сакаш. Не си дотолку теле, јбт. Ај.
Бивши драги оди отепај се и напрај му услуга на светот. Ти си еден згрешен сперматозоид на мајка ти и татко ти, кој к.. те праел мене јасно не ми е, каква будала напрајл, тежок психопат со ненормали идеи во глата. Проклет да си, гомно едно скапано те мразам од дното на душата.