човек и да саака на тебе не може да ти се лути... твоите очии имаат посебен сјај што праваат се да заборавам и да те сакам уште повеќее
Сѐ до денес, не можев да пронајдам ниту една добра причина зошто се разделивме. Денес ти самиот ми ја даде. Може подобро така. Нема да се обвинувам повеќе дека не вложив доволно во нас. Што всушност сакав да ти кажам? Бесмислено ми беше да ти пишам и на фб, а исто и тука. Затоа, ќе бидам кратка. Твоја штета и загуба што не ја запозна оваа самоуверена и цврста девојка во која се претворив од кога раскинав со тебе. Може изгубив и јас, но ни ти не си победник. Во оваа битка и двајцата сме губитници, а мислам дека ти си поголемиот. Преска ти посакав Убав ден, а тоа што всушност ми беше на ум да го кажам беше Убав живот. Биди добар и среќен.
Некако играта со ладното ми стана навика....дури мислам и дека навистина чуствава станаа ладни.... Ме бараш...пишуваш...те погледнав во очи и видов само колку си несреќен......Очите ти беа ладни како и моите чуства. Се надевам нема да ми се затоплат....се надевам..
Се видовме гледаш ех што ти се вика случајност  Нема кај да бегаш мило ти реков дека кога тогаш ќе се видиме и дојде тој ден башка и убаво ми дојде тој разговор. Да си ми жив и здрав
Те видов,и како мало дете ми се чинеше одејќи по пат да скокам од среќа,на лицето имав насмевка од 6 ка до 6 ка Убаво е чувството да не морам повеќе да се присилувам да те мразам. Како би те мразела тебе? Не,никогаш не те мразев,само бев огорчена на тебе и тоа многу... Ќе излажам ако кажам дека не те сака делче од срцево сеуште...ама,да знаеш само дека ти простив за се,и дека овојпат сум убедена дека тргнувам напред наспроти се. Ми требаат промени,мир и среќа...биди среќен и ти..а јас,јас секогаш потајно ќе се смешкам кога ќе те видам.
Се надевам дека е период,или ете се случи еднаш двапати случајно. Несакам да се замислуваш и да правиш црни сценарија,се ќе биде во ред ќе видиш
глеав еден од најубајте филмои досеа во мојот живот и уште од сам почеток главнио машки лик ми личеше на тебе (со некои икс мали разлики, ама небитно )
Синоок убавецот, ги сонував твоите сини очи и како ме бакнуваш, ме гушкаш, ме мазиш. Камо среќа тоа да биде и на јаве. Хаха ниту оваа радост не е ми долготрајна, да ти ебам животот свој и твој. Ја го сонував, му се радувам, ми се додворува а на фб објавил слика со друга девојка.
Искористи ми го потенцијалот, не само да ми филозофираш за политика и историја има многу повеќе од тоа, дај да видам што друго имаш да ми понудиш, ако уствари имаш... Досадно ми е, некако се чуствувам интелектуално не искористена... Не знам.