Проклети да се утрата што ме будат од сон, што ми го земаат тоа парче радост што те имам во прегратка заблагодарувајќи му на бога што си здрав и силен каков што сакам да те паметам ....
2015 стана дел од мојот живот, 2016 повторно те имаше во него иако помалку од претходно (или повеќе ако се земе во предвид дека не ми излезе од мисливе) ... еве годинава се приближува кон својот крај, и си размислувам дали е време да се заборави нашата приказна, бидејќи веќе не знам како понатаму не знам што понатаму би очекувала за нас ... Во 2017 ако повторно на некој начин се појавиш во мојот живот, тоа ќе го сфатам како знак дека си припаѓаме еден на друг. Јас сум твоја и ти си мој. П.С. Ми недостигаш
Денес сум...не сум своја... Плачење..без да пуштам солза романтична музика на сет глас бело вино.. Тишина... Солзите ќе дојдат... А ти????? Дојди!!! Дојди!!!!! Дојди...
Мило убо ми ти стои шливката на образ ко семафор си хахахха Љубовче мое само ако ти оздрави уште поголема ке ти направам
Абе човеку Не дека не си убав и внимателен, не дека не си се што би посакала една жена... Но ти си еден од малкуте што одлично ме познава, што знае дека не сум типична жена, дека се она на кое паѓаат повеќето кај мене не пали... Јас страно не знам како по стоти пат ова да ти го објаснам а да не те навредам... Изгледа ни ти мене ме разбираш, ни јас тебе
Ooo пa ти си бил oдмaздoљубив. Бaшкa тoa штo, преку стaтус нa сите кaжувaш. И врaќaш се инaку немa дa ти е мирнa ,,душaтa,, штo јa немaш. Прaзнинaтa ќе те гризе.
Добро бе што ти требаше песнава да ми ја праќаш у 3ипол по полноќ?! Ми ја разубави вечерта... и ми го поремети сонот Не можев да заспијам после тоа... се смеев ко будала сама со себе Те сакам најмногу inlove: п.с. и јас те сакам за божиќ