Ти си таков тип на чоек што заслужуваш само кол в газ да ти закопа некој Чекам јас не се секирај... Ама ако не е така ко што вети, тогаш ќе ја видиш мојата ѓаволска страна каква што никој не ја видел. Не мислев дека токму ти ќе ме видиш во такво издание, ама и јас имам живци, трпение и граници. Ако пак си поиграш со мене тогаш ќе ти се уништат сите празници, само да си знаеш.
Ти си тајна отровна од сите што ја кријам, кога крв ми зоврива и не дава да спијам, се што разум зборува, срце не може да чуе ...
Зборуваш за мене лошо, тоа го знам и тоа во ред. Не си во право кога го правиш истото, тоа го знам и тоа е во ред. Не знаеш дека зборовите кои ги кажуваш за мене повеќе зборуваат за тебе, отколку за мене, тоа го знам и тоа е во ред. Но тоа што истото што ми го правиш мене си го правиш и себе, мислејќи ми зло си правиш себеси лошо, зборувајќи будалаштини будала стануваш ти, е тоа, тоа никако не е во ред.
Многу си манга кога си малку подзафатен, ама кога ќе останеш сам меѓу 4 ѕида и кога ќе те надвладеат мислите, сакам да сум таму, само за да го видам моментот кога се кршиш. Не за друго, туку да се уверам дека уште си човек, дека и тебе нешто те боли. А, мене ме боли што ова ми преминува во рамнодушност. Не сакав вака...
аааааххх бе срценце мое аааааааааххххххх само да знајш колку те сакам богами нема за никој да ме даваш и за никоја да ме менваш
На локалните избори гласам за тебе. Ќе ме изведеш на кафе и ќе ме бакнеш, да ми полетаат пеперутки и тогаш ќе ти кажам дека не сун ни гласала.