Сакам да сум до тебе...да поминам еднаш со ракава по твоите рамења...моите усни да заспијат на твојот врат...еднаш да бидеш мој а јас твоја и тоа еднаш да трае засекогаш.
Сакам секогаш како вчера заедно да си спиеме и на сред спиење да проверуваш дали сум покриена. Да спиеме гушнати и од нигде никаде да си ја ставиш раката кај мене на гaз
We'll try to stay blind To the hope and fear outside Hey child, stay wilder than the wind And blow me into cry Who do you need, who do you love When you come undone?
Прво ќе славам за победата на нашите,после ќе ме стават на функција па важна ќе сум и во меѓувреме до 11-ти ќе ти најдам замена.
За тебе не би одела до крајот на светот, би направила нешто поголемо... Ма за да те видам, и на митинг ќе одам бре А не знам дали си свесен која тортура ќе биде тоа за мене...
ОМГ......ПОСЛЕ СЕ.......ПОСЕБНО ПО ОВА ДЕНЕС.......ДАЛИ Е ВИСТИНА ОНА ШО ГО ГЛЕДАМ СЕ НАДЕВАМ ОВА Е САМО КОШМАР......ПРЕД МОЈО РОДЕНДЕН
Зошто секогаш јас? Ниту можам да сакам, ниту да бидам посакувана. Више нејќам ништо. За денеска доволно се ножови забиени во , не сум очекувала дека денеска ќе се подсетам на деновите кога плакав, кога молев, кога прашував зошто јас. Фала ти што ме потсети, фала шо испадна поголем лажливец од мене, фала што ме сакаше од корист, фала што никогаш не ми покажа што е среќа, фала шо ме направи роб во своја кожа. Стварно фала, немам корист да сакам, немам корист од ништо, оти ти си ништо. ТИ испадна ЃУБРЕ, не ја. Фала ти за прелошите денови, не ми значеа воопшто..
Интересно како успеа после цела моја тврдоглавост да ми привлечеш внимание. Не сум сеуште опуштена, факт, но денес се фатив како мислам што за твојата дипломска, и ми текна на книгата што сакаше да ја си ја купиш и тоа и одбрав. И зашто вака се давам не знам, дали дека е вистина што зборат дека уствари имаме потреба од луѓе? Не знам. Знаеш и да правиш да ми е убаво а знаеш и да ме нервираш. Ке видиме до кај ке идеме, не сакам да планирам ништо не сакам да знам ништо, нека тече онака убаво и пополека, не сакам да се надевам. П.с. убав си бе
Моја мала слатка тајна, тоа си ти Цели денови со тебе не ми се доволни Ма какви денови, цела вечност малку ќе ми биде
Дали денес ги носеше наочарите што јас ти ги купив? што ти текна? Од далеку те видов... беше пред работното место и пушеше цигара...премногу се зачудив дека ги носеше тие наочари... убаво ти одговараа со капутот и шалчето А да ги фрлиш, ќе може? П. С. Дај Боже да изгуби твојата партија се местиш за унапредување или за решение да ти дадат? Епа многу си заслужил
Страв ми е да затворам очи...таму сеуште ја допирам твојата коса, ги галам твоите прсти...таму живееш ти...ја храниш мојата болка и чекаш кога нема да издржам и ќе се вратам.
Одамна не сум коментирала овде , сигурно сум немала причина да го сторам тоа.Но еве сега имам нз некако си ми отсутен , не си со мене а не си и до мене. Искрено мислам дека ги слушаш другите што ќе речат а посебно мајка ти ! Иако не признаваш дека таа ти го рекла тоа јас тоа го осекам и знам дека е така.Нз едноставно чуствувам одбивнос кон неа во моментот нервоза .Нз нз како да се изразам .Ти се одалечуваш од мене осеќам, а и веќе не комуницираме како шт комунициравме.Ти не сфакаш дека не треба да се одалечуваш од мене бидејќи така и блискоста и се што си доаѓа со неа исчезнува. Не можам да ти го речам сево оваа зошто пак ќе се испокараме, ама да си знаеш наивен си и премногу мек. Гледаш да им угодиш на другите а не на тебе. Дури понекогаш се плашам да помислам дека ако мајка ти ти рече остави ја немаш иднина со неа стварно би помислил на таа опција , можеби не би прифатил но би размислувал за тоа! ДАј признај! САкам да знаеш да се бориш за мене како што се бореше , па ни мајка ни татко ни другари да ти солат памет.Е така биди ми поззз и уживај со инат , понос , слушање други мислења и така натаму!!!!!