хахахха FBI слатко се на твоите зборови...го штедиш од слушање говор во право си песната кажува повеќе
Некои луѓе, едноставно не заслужуваат да одржуваш говор во нивна чест хахахаха А и песничкава си е доволна.....нема потреба од дополнителни коментари хаха
Многу си несериозен! Требаше во 7 да станеш,а не во 11 часот. Ц ц ц уште да дојдам кај тебе? Абе мило оди среди со работа, има време за нас, а и јас имам за учење. Ај сега оди и биди снаодлив.
Мило ми е кога ќе те извадам од памет. И ќе те закачам додека не ти проработат твоите жифци и почнеш да се нервираш
Абе знаеш. Јас се си мислев дека ти имаш малце памет во тиквичката. Ама сум се лажела. Ти скроз си бил забеган. Будала низаеден. Ама моја будала си. И не те давам. И те сакам. И нека дојде вечер. мммммМММмМмМмМмммммммММММммМММммММмм Њами
За сметка на тоа што не употребуваме зборчиња како срцка, прасе, мајмун, сончко, пердувче, секој ден решив да ти кажувам - Ти си моето злато. За тебе би одела по сите замрзнати, лизгави улички, би ти го готвела омиленото јадење кога и да посакаш, би ти пеела и би ти позирала (гола ), би скратила дури и од моите хедонистички навики, за да ти го купам најубавиот новогодишен подарок, зашто вистински дишам само кога знам дека се смееш.
^Уфф колку убаво кажано Трендафилке И јас би го направила истото и многу повеќе само ми треба доказ дека тоа ќе вреди нешто Така да си знае господиот!
Извини што реков дека ме интересираш колку ланскиот снег. Дека можеби и мовеќе ме интересира ланскиот снег отколку ти. Јас и мојата голема уста.
Знаеш дека сум најголема стрвла и пак ми кажа што јадеш и сега јас настрвена ќе мора да мачкам нешто , а ти си јадел пржени компитчиња.
Ај ај, не туку се занесувај, иди ајде. Не туку ми глуми drama queen... Вчера како бев желна за една кавга уба, како ми одеше на нерви ах да знаеш :evil: а ти ко за инат ништо да згрешиш, денеска кога сум расположена пуфки ќе ми продаваш..
Те сакам бре будалооо ама лута ти сум малку онака само... Дала сам ти душу и срце,ништа више немам ал не ми је жал!!!! -Е така да си знајш.Јас за тебе душата ја давам,а ти за мене? Ти мене срцето,важи? И срце знам мали сме уште ама сакам да си имаме бебеее.Не не сум нормална и тоа го знам.Но сакам да дојде и тој ден.Јас,ти и бебенцето наше. ТЕ САКАМ МНОГУ
се мразам кога вака се чувствувам, ама не е само до мене...се се тоа последици на твоите поранешни однесувања.Се надевам со тек на време ќе се среди...освен нели ако во меѓувреме ти пак не зезнеш
Sometimes at night alone I wonder Is there a spell that I am under, Keeping me from seeing the real thing? Love hurts, but sometimes it's a good hurt, And it feels like I'm alive...