Од првиот момент кога те здогледав знаев дека би заминала за тебе секој миг во кој треперев за тебе знаев дека светови би срушила за тие раце и мислев дека можам да живеам секаде само ако си до мене. Но никогаш, никогаш од првиот миг кога те здогледав не помислив дека јас ќе заминам да живеам некаде, дека ќе ги заклучувам цврсто бравите позади себе но дека ќе бегам од тебе, дека ќе се откорнам од се само за да заборавам дека сум те здогледала некогаш................
what about now what about today what if you're makin' me all that i was meant to be what if our love never went away what if it's lost behind words we could never find baby before it's too late what about now.....
Како може да не заврши нешто за кое немаме иднина. Како може да не можеме еден без друг....а знаеме дека никогаш нема да сме заедно. Се сретнавме во погрешно време...а ние двајца вистински. Нека ајде нека трае....ке ѓи делиме нај топлите прегратки кога никој не не гледа...кога сите спијат. Но знај дека вака само ќе ни е потешко на двајцата....ама навикнати сме на тешко ние .....
Си се смеам за кога те зезав дека јас и ти во врска најмногу 6 месеци ќе издржиме, па после 6 месеци ќе те откачам Малце ќе ми бидат 6 века со тебе бе скапан
Не можам да те заборавам, не , не , не можам. Врати ми се ти повторно, те молам. Не ме оставај сама, не баш ти, ти се молам не си оди. Нешто внатре во срцево ме стега , нешто ме мачи, нешто ми недостасува, се прашувам дали ти си тоа што ме уништува. Наместо да сум среќна, сега плачам , солза паѓа зашто изгубив се што имав, без тебе и ноќта не ми поминува. Сега знам далеку од мене си, те барам , но не можам да те пронајдам, не можам. Раната што ми ја направи , ти треба да ми ја излечиш, не знам зошто си замина, зошто ова мене ми го направи? Зар не ми веруваше кога ти реков - Те сакам? Вистина беше се што ти реков, вистинско е и ова срце што ти го дадов тебе. Но ете сега сум сама, без тебе. Штета, голема штета....
Премногу ме загрижуваш,дојди да се сакаме,дојди да се гушкаме.Остави го минатото сите имаме по нешто лошо во минатото.Ке те чувам како права дама ти ветувам.
Bevme od razlicni gradovi sega sme i od razlicni drzavi no toa e sepak preblisku sudejki po faktot deka dushite i mislite ni se vo razlicni univerzumi. Zatoa prodolzi da cekorish kon karierata, uspehot, parite i nemoj da poglednesh nazad kon minatoto, ne e promeneto od tvoeto zaminivanje, seushte e temnina... okolu mene, vo mene...
Време бе. Не ни требаше ништо повеќе од време. Иронично е што токму времето не распара. Времето кое го поминав со соптствените проблеми наспроти времето кое ти го посветував на тебе. Убави емоции беа се што имавме, и баш тие емоции не докрајчија. Ти твоите ги покажуваше толку бурно, јас не знаев и не можев да ги покажам. Навистина сум неука во покажување на чувства, затоа сега мислиш дека ми е супер. И јас сум човек од крв и месо, и јас се осеќам лошо кога нема да се чуеме, и јас мислев на тебе, мислам, ќе мислам... Кога човек навистина ти одговара, мора нешто да биде погрешно бе. Времето, местото, околностите. Ништо не ни одеше полезно. Моравме да се буткаме еден со друг додека да сфатиме дека се отфрламе од себе. Или јас те отфрлив. Еве не знам. Еве навистина не знам и не можам да се освестам. Многу ми фалиш, многу многу многу. Трет ден веќе, како мртва сум, те молам направи нешто, знаеш како да ме најдеш, знаеш каде да ме најдеш...
Леле колку само сакам да ти пишам ти не си свесен. Ама се плашам да не не ми вратиш. И сега што да правам ај кажи?
Мојата најголема слабост, маана, недостаток е што секогаш давам премногу шанси, поттикнато од тоа дека сум видела некоја добра особина и верувам дека такви вистински се луѓето, дека душата им е чиста. Го занемарив тоа што беше несериозен, што ме изигнорира, зашто те запознав како поинаков. Не паднав на шарм, убавина, паднав во моментот кога отвори уста, кога сфатив колку си го сакаш семејството, колку не се срамиш да работиш било што, колку си полн со живот, разговараш со секој на неумислен начин, културен си, внимателен... Не се фалеше колку женски си поминал, додуша не спомена ни една, не се претстави како заводник, баш со спуштеност на земја ме освои. И лесно е човек од прв поглед да открие каква душа имам јас, така да, не би посветувал внимание на некоја мирна, чесна, грижлива девојка, ако во некој дел не си бил и ти таков. Е овие филмови ми се вртат секој ден, каде во проценката погрешив, кој беше ти, кој си станал, кој е лажниот? И иако е тешко, ти простувам полека секојдневно. Си оди сиот гнев, лутина, си одат зборовите кои сакав да ти ги кажам, а немав прилика. Сите правиме грешки, а ти несвесно повредуваш други. И од чистината на мојата душа, наоѓам разбирање и посакувам да се пронајдеш себеси, оној првиот кој го запознав. Зашто имаш толку многу да понудиш. Имам чувство, интуиција, наречи го како сакаш, дека сега кога престанав да го барам твојот лик низ улиците, ќе чујам како ми го извикуваш името. И кога ќе се погледнеме во очи, би сфатил што можевме да имаме и што изгуби. Само истото чувство ми вели дека тогаш ќе е предоцна. Не од инает, туку зашто во меѓувреме некој друг ја открил мојата посебност. И се надевам ќе си простиш сам на себе, како јас тебе и ќе продолжиме да се сеќаваме еден на друг со насмевка. Оди во мир .
ме чудиш.......незнам дали на добар или лош начин.......значи големи се шансите грдосата бабарогосата да ти е женска , а ти сеуште глеаш во мене значи дете бе не мојт со двете, РАЗБЕРИ НЕ МОЈТ!!!!!!!!! Господе, дај му ум на грешново чедо, незнај шопрај