Znas da cuvam sve za tebe briga me sta drugi hoce sad sam zabranjena svima kao zabranjeno voce Svi mi kazu da sam luda jer je zivot samo jedan a ja trosim ga bez veze al' ti cekanja si vredan Nemarim,sve sam to vec negde cula Ja ne marim jer volim te do ludila Devojka za primer uvek ponasam se lepo i niko nema sanse kada tebe volim slepo Devojka za primer,nezna i ljubavi puna na sve druge ja sam imuna Svi bi hteli usne moje da ih delim s' drugim ne bi Kazu lepse ne postoje al' one pripadaju tebi.....
Можеше да биде убаво...искрено...не разбирам зошто почна кога знаеше дека не може да биде...знаеш ли колку боли желбата да трае нешто што не може да се случи.
Знаеш дека одамна ги изгуби шансите кај мене, човек без карактер не ми треба, па каков сакаш биди на изглед, оди можи ќе излажиш некоја средношколка. И мислам дека се појави и некој интересен, стабилен, за разлика од тебе.
Уште 8 дена останаа среќо моја! И конечно ќе се видиме, после 1 месец Минатиот пат кога замина за странство ми беше мноооогу потешко, а и 2 месеци не беше тука. Сега овој еден месец не го ни почувствувавме. Како вчера да замина ми се чини. Како вчера да беше кога плачев, и се молев се да биде во ред со летот,и да стигнеш жив и здрав таму. Сега повторно ќе се молам за тебе љубов. Всушност, тоа го правам секојдневно. Само да ми стигнеш жив и здрав, ништо друго. Јас и нашата Италија те чекаме Не си свесен колку те сакам
Ти си само обична кукавица и тоа ќе останеш засекогаш!!! Не ти посакувам ништо лошо само ќе кажам нека ти врати господ место мене за ова што денес го кажа. Не си свесен колку лесно со еден збор цела моја љубов ја направи омраза, ме погоди таму кај што најмногу ме боли ама барем ме освести со каков НЕчовек си имам работа.
Оддамна немав помислено на тебе. Барем не на овој начин, со срце полно надеж. Чудно ми е што ми е чудно, бидејќи секогаш верував во нас. До градов ќе да е, нема ниту еден проклет милиметар што не ми е поминат со тебе. Срце ме скокотка, ме сеќаваш ли исто како јас тебе? Ти испраќам љубов – толку силна и толку чиста, што сигурна сум дека ќе ја сетиш и покрај оваа далечина. Мој вечен непребол, дефинитивно.
Ме сакаш ааа???? Сега ме сакашш??? Каде беше кога јас те сакав тебее? Чуствава ми се скоро ладни како времево....страста што ја будеше кај мене веќе ја немааа.....
Happy facebook friendversary! 7 години пријатели на фејсбук, а вака многу повеќе Ми беше интересно да ја видам нашата дружба сумирана во слики низ годините. Некои од нив дури сум ги заборавила. Се надевам дека уште долги години ќе ми бидеш best friend. Меѓудругото
се разбудив и почуствувам огромна празнина во мене и ми беше многу тешко, ми фали твојот поглед твојата топлина и да се почуствувам разгалено и сакано, едвај чекам да поминат уште овие 5 дена и конечно да те видам да те гушнам и повторно да бидам малото среќно девојче во твоите прегратки... теее сакаааам најмногу најмил мој, секоја минута ми недостигаш се повеќе
Штo ѕвoниш бе? Сaм си сегa? Дoсaднo ти е? Прoклет дa си! Ќе си ме убиел тaквa ти билa љубoвтa сум ти недoстигaлa. Кaкo не ти е срaм. Тoa не е љубoв. Сaмo зaкaни. Кaкo мoже дa пoвредиш некoј штo не ни знaеш штo ми е? Oo пa дa ти си ,,пaметен,, се знaеш без дa прaшaш. Гoспoд гледa и врaќa. Сепaк пoсaкувaм дa сум ти вo мислите. Кaј мене мaндaтoт ти е изминaт. Не глaсaм зa тебе- не те бирaм тебе пoвеќе НЕ,ќе се нaјде некoј и зa мене. Зoштo ми ѕвoни. Ете 15 мин. И ми гo рaсипa денoв. Ахх. Кaкo те зaпoзнaв. Кaкo се зaпустив.