Ти си моето се и многу сум среќна што те имам во животов За неколку месеци нема да бидеме веќе сами двајца туку тројца. Пред нас е најубавиот период, Те сакам!
Не бе не идеш гледам ја... ...ке си умрам ја желна за твојата прегратка знам Не ми вели дека премногу ти недостигам, си сакал да ме гушнеш ово оно...ако беше така ке доеше
До сега не сум се каела за ништо во животот ама од сега дефинитивно ќе се каам за секој ден поминат со тебе, не ми се верува со кого потрошив 3 години
До ден денеска се надевав дека ќе ми пишеш, макар и пријателски ете чисто онака како сум, ама сум се излажала. Денеска повеќе не се надевам, толку е. Само знам дека многу ми фалиш, и да ќе речат заборави го више, ама пусто срце неможе да те заборави.
Сонце вљубов,мило,сакано мое ми те сакам најмногу од се Нема поубаво чуство од тоа да си со личноста која ја сакаш И јас ми те сакам најмногу на свет
Пред да го напрајш то детето глупо гнасно смрдено и да мислиш што понатаму, да ме побараше да напрајвме муабет ко луѓе, ќе ти даев уште шанса. Фалиш глуп еден.
Многу срциња помеѓу нас деновиве... Нашите души копнеат да се сретнат, а јас и ти сеуште чекаме некој да го срши мразот.