Те разбирам, све те разбирам и болката и гневот што го имаш. Ама те молам поштеди ме. Имаш други со кои си близок и зборите за политикава, остави ме молим те, дај понуди ми нешто друго. Не можам, исцрпена сум, немам енергија у мене последниов период. Што да ти кажам? Све е кажано, ми го знаеш ставот, ти го знам ставот, што понатаму? Ти си на др позиција јас не сум ни у партија не ми е дојдено до 24/7 муабети за таа тема, разбери ме. Истрошена сум, чоек.
Зооошто ми велиш за спомени? Зоошто? Некој да ми даде предлог со кој би те излудила па да ме засакаш аххаа Ах срцево ме боли.
Онолку пати колку што сум ја прочитала мислава, умот не ме одвел на ниедно друго место, освен кај тебе .
тее сакаам, тее сакам , те сакаааам љубов мојаа единственаа, ти благодаарам што постоиш и што ме сакаш толку искрено, за 48 саати повторно ќе ги видам твоите очи и ќе ја почуствувам твојата топла прегратка едваај чекам најмил мој
Колку сакам сега до тебе да сум да те стоплам со моите прегратки Многу ми е криво што сега мрзнеш, а јас на топло си седам
I just hope you're lying next to somebody Who knows how to love you like me There must be a good reason that you're gone Every now and then I think you Might want me to come show up at your door But I'm just too afraid that I'll be wrong
Јасно ми е сега. Ми треебаше само директен одговор од твоја страна. што и не го добив. Тоа “не знам“ за мене не е одговор ама доволно кажува. Јас знам, ама ок не се поклопуваат работите. Менувам политика од сега. Тоа е. Времето ми е предрагоцено, уште малку имаш да поправиш нешто...