Уште 9 дена ѕвездо! Додека моево небо засјае од твоите очи. Уште само 9 дена до моето будење таму кај што секое ќоше мириса на љубов.
На бившиот: те видов денеска и се направив наудрена ќоравела за инает,изведов битен заклучок не само што сфатив дека сме биле непар туку сме биле распар,не сме еден за друг.
Ако некогаш животот реши да не раздели, ако судбината си поигра на најлош начин со нас, сакам да знаеш дека... Си ми бил причината да се разбудам наутро. Си ми бил мислата, сонот, среќата.. Љубовта. Си ми бил најубавото нешто што ми се случило во животот..Всушност ти беше мојот живот. Дека само до тебе сум била вистински насмеана. Дека ти си бил мојот лек за сѐ. Те сакам.. Немој никогаш да го забораваш тоа, во ред?
Вака..Одев со дечко ми седум месеци скоро..Се ни беше убаво,идеален дечко..Нонстоп се пишувавме,се слушавме на телефон излегувавме...Толку многу го засакав што ќе направев се за него..Но се заврши во еден момент а знам дека ме сака и му е тешко..И после месец ми пиша пак и излеговме на ксфе по 3-4 дена пак ме попраќаше и само кажа дека му е криво и осеќа дека имаме нешто посебно...Ама неможам да ви објаснам колку е добар и колку се сакамее..Се смиривме веќе два дена но никој нема да ја прифати нашата врска никогаш..Како да постапиме??И за иднина заедничка планираме..Дали љубовта победува се..
Миличка еве ти ја темата http://forum.femina.mk/threads/Љубовни-проблеми-и-совети.243/ Патем @Згодно Момче нова членка е и нормално дека ке ја згреши темата се случува, не е ништо страшно. Поздрав и имај убава вечер
Немам пари да го купам цел свет,но јас ти нудам насмевки моменти,јас и ти сами и цело небо да ни свети.
сеа пак ли на тебе се навраќам???!!! и покрј то шо среќавам други 2, и покрај то шо сакам да запознам нови???????? и сеа шо прајме????
Уште 3 дена останаа! Конечно ќе си дојдеш дома, едвај едвај чекам да те видам! Издржавме! Те сакам најмногу злато, повеќе од се на светов! Фала ти за се !
Спојлер Не знам дали си свесен каква непоправлива грешка направи со тоа што се возикаш во кола и ја плескаш екс другарката. Ни извини не помага за предавници како вас, нема лек. Таа афера којзнае од кога трае само сега е излезена на виделина. Подобра девојка од мене не заслужуваш, ниту таа добра другарка заслужува. Баш ми е криво за време, добрина, љубов, пријателство изгубени на вас двајца, предавници. .!. Ниту една солза нема да пролеам за тебе, затоа што не вреди да си фрлам бисери врз свиња како тебе.
Ти благодарам што ми ги разубавуваш деновите! Сакам да го имам целото време на светот да те гушнам и да не те испуштам од прегратка убавино!
Ti si najubavata devojka sto postoi! Eden den ke te imam oficijalno, ufff da sakas samo! Ubavo mi e koga se galime, koga se sakame, koga ti spijam vo skutot, a ti me gledas i me galis. Gi sakam tvoite baknezi, tvoite gradi, tvoeto telo, dopiri i cuvstva. Ah da me sakas isto, i da sakas vrska, bi raskinal odma,,,,,