Велат „секое лошо, за добро е“, тогаш ти, она најлошото, најмизерното убивање на душава, ја донесе оваа добрата, оваа силна страна од мене..... А најдоброто... ах тоа знам допрва доаѓа..........................................................................
Не знам дали сме се спој од две грешки кои би го создале вистинското, или сме само две грешки кои би направиле уште поголем хаос од нашите животи... Само знам дека вечерва после долго време, чувствував дека се наоѓам на вистинско место, со вистинска личност. Сума сумарум, на ова би се сведело сето она што чувствувам дека имам потреба да ти го кажам:
Thanks for putting up with my sh*t during PMS. И онака по природа сум moody, па уште и во ПМС кога сум... Добро се справуваш со тоа. Арно си рече еднаш, тоа било период мушког страдања. Инаку...знаеш ли колку си ми најсовршен дури и кога ќе се поткараме за нешто? И кога двајцата се инаетиме, се обвинуваме за нешто еден со друг, во тие моменти те гледам и размислувам за тоа колку си ми најкјут и најсакано суштество на светов.
Од ден на ден се поблиску сум до вистината за тоа кој вушност си бил ти, со кого сум го губела времето.
Ах бе ах....што ме бараш сега....нели немаше муда да се бориш за нас. Хм не можешш со мене ама не можеш ни без мене. Еее ама мене ми се појави некој нов што за сега некако ми го привлекува вниманието.....и тоа повеќе од колку што можев да замислам....
Да се потпишам тука, да си бројам колку дена ќе издржиш без да ме побараш. А,јас тебе прва нема, можам да се заколнам во тоа.
ах шо сакам да ти дом таму... и ако ти дом... ....ќе те згмечам , ќе те избацам толку силно по шо ќе знајш дека си обележаф територија потоа...... .........ќе ти го шмукнам уфцето и ќе ти шепнам те сакам ќе предизвикам такви треперења шо ќе напрат да бараш поќе а сеа........ ...ќе речам само едно: ТЕ САКАМ И ПОСАКУВАМ КАКО НИЕДНА И САМО КОГА БИ ЗНАЕЛ, НЕ БИ МЕ ПУШТИЛ ДА ОДАМ ОТ ТЕБЕ!!!!