Не можам да заспијам. Празен ми е креветов без тебе. Лошо се осеќам. Многу ми фалиш значи! Лом ја сторив постелата. Сабајле нема да можам да се одмотам за да станам. Се мислам да ти се јавам, ама жал ми е, треба да спиеш да се одмориш, сабајле рано треба да станеш. Ах, нека помине месецов веќе еднаш!!!
Додека не видам прстен на рака, бел коњ, милион евра кај мене на сметка, палата со поглед на океан, ферари и личен возач, не ми се јавувај Готово, се променив, од денес станувам материјалистка Будало една.. само сакав да ти кажам дека ќе беше убаво да ми дојдеше на роденден
Ќе дојде кукла Ние секако се гледаме на месец ипол, минатиот пат излезе непредвидена ствар и прескокнавме. Прв пат олку долго.. ..ама заедно броиме денови, како вас и како многу други.. Ќе ви дојдат и вас вашите минути, ќе видиш
Кога те чекам се претварам во уво. Го слушам секој звук од надвор и го анализирам. Секое трескање на вратите, секој автомобил, секој чекор, секое крцкање. И точно го знам твојот звук. Го препознавам оддалеку. Тогаш се успокојувам и можам мирни да заспијам. Ги погледнувам очите што живот значам и знам дека можам спокојно да потонам во твојата прегратка.
Одамна престанав да докажувам нешто, еден збор цела приказна. Патем и "поздрав" означува се и крај и почеток.
Нека ти е Среќен роденденот најмил мој Да си ми жив и здрав уште мноооооооогу години Вечно нека ти е името!
Си се гледaл скришум сo мoјa другaркa. Тaјни кaј мене немa. Алaл дa ви е. А дa ви пишувaм дa oбјaвувaте и вртете слики oд пoрaки не. Немa зa кoј o зa штo дa се бoрaм.
Нов мил мој хаха ај и тебе да ти кажам некој збор.... преубава ноќ....долго не се сеќавам дека имав таква ноќ.. а на стариов само да му кажам дека време е да осети како мене ми беше...
Спојлер: КРЕТЕН И ДРОЛЈА НАЈУБАВ ПАР На бившиот Ти ја видов е*ачицата очи и истекоа гледајќи ме. Богами и има што да гледа млада, убава, згодна, успешна, горделива, а не евтина мивка како неа. Сува е како стап за чукање ореви ама не од диета туку оти е како вртелешка, нема кој не и се качил и не ја поминал.Се лупа како печат во општина, сите ја поминале а ти ќе се најдеш паметен да ја регистрираш и за сопруга да си ја земеш. Се срамам што сум била со тебе.Ама сепак ти благодарам научив што заслужувам и каков дечко посакувам да имам во иднина.
Па да бе, се тоа намерно ме интересираше колку ниско можеш да паднеш. На крајот јас го имав завршниот збор. Се избрукавте, баш ми е гајле.