Decko so koj sme prekinale da se gledame veke 3 meseci mi vika deka ne sme prekinale hahahah on ne smetal deka sme prekinati ahahahaha jas na toa alooo vo koj univerzum
Можеби рано е да кажам било што, но ми остави добар впечаток. Чувствувам како душава почнува да оживува после сѐ што препати. Чувствувам слобода, мир, спокојство, фали уште ти (ние) да успееме во ова што почнува.
хахах ме потсети на мојот бивши кога ми рече така а ѕвонеше во две недели еднач и си фатив нов и овој стариов ми вели Сани, ти си крива за нашиот крај ме изневери пред сите.Му реков: Како тоа сме оделе а јас не знам? И толку бидна сум му го скршила срцето,а тој кога се маткаше со мивката негова мене срцево ми цветало ахх Внимавај да не те зезнат и тебе хахах машки ахх
Што е доста, доста е... И од тебе и од сите негативци, крадачи на позитивна енергија... Не вредиш знам, сите ми кажуваат да не се замарам, да те баталам, ама не остануваме на ова. Кој ќе ми го врати цело тоа време и внимание посветено на тебе? Отсега лажни надежи и ветувања на сестра ти ќе и даваш. Јас живци ќе губам за тебе? Низ нос ќе ти излезе се... И празници и слободни денови... Уште никој будала не ме направил, па нема ни ти. Уживај сега. Еве на овој голем празик јас ти ветувам и ти тврдам дека нема да знаеш што те нашло преку ноќ.... Наскоро....
Се што ми лежи на душава би ти изнакажала, ама знам дека нема да ме сфатиш, како што и никогаш не си ме сфаќал.
Ти душо си за една употреба само, не знам како сум заглавила со тебе толку време. Спојлер Иако признавам, паднав во искушение да те "употребам" за последен пат ама не ми го заслужуваш ни телово, не за нешто друго. Мисли сега на мене секојпат кога ке си со друга, нека ти течат лиги затоа што само можеш да сонуваш за некој како мене. И ае фак оф не замарај веќе, 5месеци поминаа.. ти истече рокот одамна, иди глуми и на некоја средношколка мада и таму не би ти упалило.
Koga ke kazam deka te sakam mi izgleda deka toa ne e dovolno bez razlika kolku pati ke go kazam. Ti si mojot zivot i mojata edinstvena ljubov. Te sakam sega poveke od bilo koga prethodno
Да не си помислил да ме оставиш повеќе од 24часа без ништо да знам за тебе,никогаш никогаш повторно, оти жена ќе ти биднувам за скоро
та џуџлата, то чупиштето значи НЕ И НЕ!!!! никако не те остава на мира, а се глеа дека бегаш колку шо мојш ела ми кај мене миличко, дојди те чекам патем сакам на журката да се видиме