Не те сакам знам дека знаеш,имаш посебно место во моето срце,но само толку.Те гледам како пријател и личност на која секогаш ќе се навраќам.Толку...
Трпение спасение,времето ќе покаже колку е ова све вистинско,колку се бориме за подобра иднина и дали сме судени еден за друг.
Ја и ти сме у врска без врска... Стварно, никад нема да ми стане јасно зашто се впуштив у ова.... Што да ти речам др
И јас вака како тебе исто си одбројував кога беше дечко ми во странство. Знам како ти е , во потполност те разбирам. Едвај чекав да си дојде.. ама еве веќе 1 недела ми е тука Трпение спасение кукле
Значи така треба да биде а, па уште одозгора ќе ми се извинуваш, и ќе ми посакуваш се најубаво, не ми треба повеќе ни твоето извинување, ни ништо. Срам да ти е, те мислев за човек дека си, ама ти ни тоа не си бил, дефинитивно сум се ижлажала многу тука, ама ако за све ова што го направив за тебе заслужив за вака да ми направиш, затоа што бев премногу добра со тебе, и на крај за вака да ми се врати? Не вреди више ни името да ти го спомнам, од денеска па натака ти си мртов за мене, крај.
Од кога ќе кажам дека повеќе ценам искреност, ми се извинуваш и ме молиш. Не душо, јас си свирам на моја музика, а ти ако сакаш играј, ако не излези надвор од овој терен.
Нее не не не ненененененеее не можам да издржам НЕ МО ЖАМ НЕЕЕЕЕЕ МОООООО ЖАААААМ РЕКОООООВ !!!!!! Жими Господ многу ми фалиш. Премногу ми е тешко ВРАЌАЈ СЕЕЕЕ !!! Вечерва почувствував празнина и осаменост помеѓу толку луѓе. Ете зошто не мрдам од дома јас дур те нема, ете ! Добро, ова беше последно. ...уште 22 денови отсега Многу се стори.
Bilo fakt i kje ostane fakt, ti be srekjo ako nemas sto dobro da kazes moras za drug da kazes nesto loso i toa ne loso da gnasis se zivo i divo, a zosto ? ZATOA STO TIE STO GI GNASIS NE MOZES DA GI IMAS ETE ZOSTO. POMIRI SE, POPAMETNO E ORAVI SE, AKO IMA OPRAVKA. By the way, mn ti veruvav I jas sum bila losa, more malku e, gazi of da ne moze da kaze ali koj kje se zamara.
фрли поглед преку рамо ако одиш сакам да ти бидам патот кој те води како суво лисје згази ме под себе ништо не е грубо ако е од тебе пушти насмев меѓу прамени од злато еден поглед меѓу трепки ама длабок Боже случајно забавено и филмски само рака подај ми, тајно стисни по тебеееее кај што газиш мојот поглед бакнува мојто срце стапки ти одбројува гори надеж ден да дојде твојот чекор кон мене да појде по тебееее кај што газиш мојот поглед бакнувааа мојто срце стапки ти одбројува гори надеж ден да дојде твојот чекор кон мене да појде по тебеееееее...... ............... крвта ми се бранува љубов ти ме убиваш како струја тело ми оживуваш..... ...................... (сакам да те видам пак ах бе ах....)
те најдов на нет конечно....и ко за 5 мин дознав си имал женска (ах зш сето ова 2 дена пред роденден )
Откако те нема покрај мене, живеам само два типа на денови: денови во кои ми недостигаш и денови во кои мнооогу ми недостигаш. Денес ми е еден од овие вториве. Јас не пролевам веќе солза за тебе, но тагата е многу поголема кога душата тагува. Недостигаш проклето многу.