Премногу време од животов ти посветив, а не требаше. Време е за нов почеток и убави, среќни денови! Заслужувам!
Почнав да се спремам полека...да се залажувам да ми врвит времето Почнав од купување долен веш, секси долен веш. Имам уште... Не мојш да замислиш каква ке те пречекам И побрзо дојди ок?
Зарем нема нешто да ми оставиш за крај? Зарем не заслужив барем еден последен момент со тебе за да ме потсетува на нас? Зарем така ќе заминеш? Тогаш ништо не ми одговори. Подоцна сфатив дека се што ми остави е празнината. Празнина и пустошот да ме потсетуваат на тебе. Само тие најдобро те опишуваа каков беше ти во мојот живот.
Џабе е, никогаш нема да оладам за тебе. Еве сега крвта ми врие само што помислив на тебе, и веднаш ми доаѓа сликата, ти сега до мене, гушнати и голи...
Некои секунди траат подолго од години! Некои тишини зборуваат најгласно! И најразумните избори се попогрешни отколку најлудите занеси на срцето! Двајца упорни ќе ја сменат и судбината... ама, ако им е судено!?!?
Човек ви дава да се огреете од неговото огниште А вие го гасите штом ќе ви стане жешко Човек ви го отвора својот свет храм А вие удирате со камен и плукате по него Зар не сфаќате вие блудници, страдалници Верувачи во празни идеали, неверници Вие лицемери, искористувачи и љубомори Моето срце е свето Мојата душа е чиста!
@Crna Dama еве јас ти испраќам прегратка а на тој што ти недостига би му кажала животот е круг, се се враќа се се плаќа. Денес тој тебе, утре ти нему ќе му недостасуваш
Ne sakam ni da se zamarm dali i vo ova so posledniot mohilanec se imas umesano ili stois zad toa zaejkji deka nema sansi.Se si vikam ne, be nema sansi ama iskustvoto kazuva nesto drugo i iskreno dosadno e se toa pa toa, ziv cirkus si pravis, a znaes deka cirkusot trae dodeka jas ne kazam STOP !!! i na kraj pak nisto ne uspevas, mi nema logika ama nikogas i nemalo sto bi se smenlo od nekogas do sega, nisto.