да не ја видам уште еднаш твојата фаца залепена на екранот од мојот компијутер (да не ми пишиш поке) и да не го видам твојот број залепен на мојот телефон да звониш не постоиш поќе ни во мојот телефонски именик ...инсекту еден...
ТУКА СУМ,ДУШО МОЈА.. И те слушам и гледам,иако не сум таму...Со тебе сум кога се смееш,со тебе сум и кога мислиш дека нема излез од некоја каша,те слушам како помислуваш - таа е тука,и таа во се ме подржува... Не си одам. Не сеуште. Мистериозна...Е повторно вратена. Благодарение на тебе. .... Деца би ти родила,само да посакаш...
Мило ми е што моите зборови допреа до тебе Знам дека од гордост а и карактерно си таков, и знам дека нема да признаеш дека мојот разговор кон тебе те свести... Но сепак иако не признаваш јасно и гласно, мило ми е што се чукна по глава Само да видеме до кога
Лелее од едно бакнежче во уво до толку да се запалело не сум видела..не си ти нормален ти кажав уште од одма Сумљив си ми Хаха срце мое
Не сакам да зборуваш за иднината. Толку страшно делува... и толку далечно. Не сакам да зборуваш за иднината. Зошто ме плашиш. Ако не си ти со мене, која е ползата од твоите зборови? Ако не сум јас со тебе, која е поентата во нашите мечти и надежи? Сакам само да си со мене, тука и сега. Остави ја иднината. Зошто е страшна, тешка и непредвидлива. т.с
http://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig ...а и имаш иста насмевка како црнчево,топла и холивудска,само што овој е препечен,а ти си непечен,бело си!
Сакам да ме однесеш на викендица, да ми направиш вечера, да ме гушнеш и згрееш и нема потреба после од зборови
http://www.youtube.com/watch?v=BJ71hF2Q ... r_embedded Ме љубиш ли и ти..би убил ли за мене? Ме љубиш ли и ти..и повеќе од себе? Ме љубиш ли и ти..без простор и без време? Го имам твојот глас и се ти давам тебе
Подреми уште малку на работа,па ќе се размислам дали ќе те наградам со уживање на зимските благодети на -15 степена пред зграда...за утеха може ќе ти фрлам еден весник,да не е влажна клупата на која ќе треба да спиеш Ми недостигаш,сакам да ме прошеташ,да ме гушкаш ...-порака од Роко,јас само пренесувам
I love you more than all that's on the planet Movin' talkin' walkin' breathing You know it's true Oh baby it's so funny You almost don't believe it As every voice is hanging from the silence Lamps are hanging from the ceiling Like a lady tied to her manners I'm tied up to this feeling