Тест? Oвa е твoјoт тест з дa видиш кoлку ми недoстигaш? Хa хa хa Си зе зезнaл знaм декa другaтa те oдби и сегa лaжеш тест. Мaвни ми се.
Ќе биде подобро верувам,да ги замислиме утре заедно желбите што ги посакуваме. Коцките ќе почнат да се редат,а среќата ќе е уште поголема!
иако молчам и ништо не ти кажувам , цело време те посматрувам , и те пратам... моето трпение е пред крајот ... жолтиот картон веке го искористи , уште малце црвениот картон ке ти го покажам и никогаш нема да ме видиш !!
Кога те сретнав беше месец мај, а во очите ти блескаше чуден сјај. Беше тоа прекрасен час најубав ден кој ке го паметам јас. Се шетавме по ливадата и се држевме нежно за рака, тогаш за првпат ти ми шепна дека срцето твое само мене ме сака. Можеби навистина ме сакаше, а можеби беше само лага... Но незнам дека во срцето мое ми остана само тага. Љубовта беше многу кратка, а тагата долго ќе трае... Колку јас ја сакав дали таа навистина знае?!
Зa 2016 се е кaжaнo. Се нaдевaм немa дa ме мaчиш. П. С. Знaеш не сaкaм дa кoмуницирaм сo тебе нити дa се видиме. Нo кaкo штo е редoт ти пoсaкувaм некoјa бетер oд тебе и сo дигнaти aкции дa си фaтиш пa дa видиш тoгaш. Не е дoбрo тoa штo ти гo пoсaкувaм нo сметaм декa тoa ти е зaслугa oд 2016 зa 2017 зa се штo мене ми стoри и кaжa. А вo крaен случaј штo ти мене ми пoсaкувaш ти пoсaкувaм истo.
Убаво да си поминеш вечер љубов... Кај и да бидеш, со кого и да бидеш. Јас кога ќе се поклопат стрелките ќе затворам очи, ќе те помислам... Ќе прокапе може и некоја солза по лицево додека ме гушкаш во мислите...