Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Извини, претерав и пукам сега во себе. Знам. Ама како по ѓаволите да ти кажам извини во очи.
    Полудев. Па и не си ни ти цвеќе. Место да ме смириш дотураш масло во огнот. Сега спиј нервозен. Глуп еден.

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    леле ако ти ја врзам една губиш драгоцено време све е кажано

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Незнам зошто ми се навраќаат слики од минатото и повторно почнав да барам дговори на некои непоставени прашања. Не е на арно, страв ми е да не ми пукне филмот некој ден. Собери се и пази што праиш, знаеш дека одма имам со што да се бранам.

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. 2012

2012 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    minato svrseno si veke srce...

5. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Абе иди у ку**ц веќе бе! Толку од мене, не се замарам со твоите глупости преку глава си ми. Искрено се надевам дека нема да слушнам нешто од тебе или за тебе еден дооолг период. Толку.

6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Нацртај шума и изгуби се во неа :lol: !!!

7. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Не знам дали сум јас луда или ти си убер егоцентрик и од егото не слушаш што ти зборувам... :fubar: Глупост беше, не требаше да се наљутам и јас бев крива ... ама твоја работа е да ме смириш и да не се тргнеш од мене колку пати и да го побарам тоа од тебе .... треба да ме знаеш подобро од тоа. Глупав еден. Сега нешто ме сакаш сабајлево....ама јас не знам што да ти вратам зошто БЕСНА СУМ ТИ ШТО СИ ТАКОВ!!!! .... |( гаргамел низаеден! :punch: уф бе! |(

8. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да те видам :)
    Имам многу да ти кажам, ама многу е рано. Само сакам да те видам и да те гушнам.

9. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ДУШО МОЈА НАЈУБАВА,ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД МАТКАТА МОЈА.

.... :D

:inlove:

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не ти верувам повеќе...

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.903
    Допаѓања:
    24.179
    Зар ме заборави веќе ? М ? :?:

12. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Ти благодарам што ми ја исполни желбата срце си,предобар си,така да останеш и во иднина. :* :* :l: :l: :clap: :clap:

13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Има за се замена душичке, па така и за тебе!
    Кога највеќе ми требаш тебе те нема...
    Го чекам само денот кога ќе бидам најладното створење спрема тебе! 8)

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  14. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    ке се праам наглупа :!: ама да знаеш дека те проверувам,следам....можеби си праам филм во главава ама не ми е баш најнормално ова со бришењето на профилот,и со ја покани ТАА на двата профила...една утка и :@ :@ :@

15. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Значи поооголемо дете од мене си. Можи 12 години си постар ама се прајш ко помал 12 год.!!
    Не те знаев за олкава кукавица,од мене ли се плашиш....ни глас не пушти сношти!!
    И пак и пак те сакам после се што ми направи, и го сакам и тој твој никаков карактер.... МА ТЕ САКАМ БЕ СОНЦЕ МОЕ!! ТАКОВ КАКОВ ШТО СИ СО СЕ ТВОЕ! :inlove: :* :inlove:

16. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Никогаш веќе нема да бидеш „тој“. Ме скрши иако мислев дека тоа никогаш нема да се случи.
    И еве сега заради тебе фацава ми е ко на бумбар и не сакам да те видам.
    Не ми врти, не ми пишувај пораки. Ќе биде подобро, често знаев така да кажам, ама што е многу многу е. Доста попуштав и доста бев наивна. Прави што ќе правиш мене не ме мешај веќе никаде.
    Ако е судено... ќе излеземе и од оваа ситуација. Ако не, среќен пат. Јас не можам да бидам со некој што нема доверба во мене и да си оди со спуштена глава кога ситуацијата е кнап.
    Извини, ама така е.. Не прави нешто за што ќе се каеш и ќе чукаш глава подоцна.. Најдобронамерно.

Ми се смачи.. :puke:

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    аБЕ се сеќаваш на менеееееееееееееееееееееееееееееееееееее постојаммммммммммммммммммммм
    :devil:

18. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    ми недостигашшшш....ајде кога ќе си дојдеш ми недостигаш претерано :$

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Не, ти си едно гомце невидено, што секој ден се повеќе докажува дека не знае што сака.....Те заборавив знаеш и сеа се појавуваш пак. И уште каде за нова, па уште и си можел да поминеш?????????????? ШТО ТИ Е БРЕ?

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    А што, мислиш дека се правиш некаков голем фраер со ова што го правиш? Мислиш дека ќе постигнеш нешто? Епа не. Не сваќам што ти е финтава со ова твоево игнорирање, а мислам дека знам зашто го правиш.. Нормално дека намерно го правиш, да се увериш дека јас стварно те сакам и дека ќе трчам по тебе и дека ќе те молам, и ќе се обидувам да ти прозборам ама колку и да е невозможно се обидувам да не го правам тоа! И ти со цел памет твој ( ако воопшто го имаш, а баш и не сум уверена во тоа.. ) како можеш бе да го правиш ова?! Имаш ли усул бе?! Ај, јас сум дете. Ама ти?? Па, размисли малку. За се што правиш, за твоите постапки. Знам дека те сакам и сакам да бидам со тебе ама неможе едноставно.. Ама зашто неможе немора вака уште полошо да ми правиш, да ме наведуваш на погрешни работи и уште повеќе да се затрескам во тебе и после да се оладиш и да ме игнорираш, а јас како ќе се чувствувам? Дај прибери се малку..!