1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. DarkStar

DarkStar Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2016
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    29
    tumblr_mv1b7adnXK1ql8nw6o1_500.gif
    yeah...

На deskarada, sj *O*, crazylady и 8 други им се допаѓа ова.
  2. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Душа од родители имаш и мило ми е што си свесен за тоа. А јас се изненадив од самата себе колку блиски ги чувствувам. И да не пишев прва за празниците, знам дека тие ќе се сетеа на мене... за разлика од тебе. Свесна сум дека не се тие што треба да се сетат, ама ете, секогаш сум почестена со нивно внимание и ќе излажам ако кажам дека не ми значи тоа.
    И колку да знаеш за да не си ласкаш, поради мајка ти ти пишав.

Не би ти признала дека ми недостигаш, а сама не можам да се излажам.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Adi888, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  3. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.235

Ај што бројам денови... почнав и саати да бројам :$ Едвај чекам да те видам, само тоа ми треба за да ми дојде душата на место :l:
    Едвај се воздржувам да не ти пишам, не знам само до кога!!:wasntme:

Последна измена: 8 јануари 2017
    На sj *O*, *Amethyst*, Kukla994 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Ми недостигаш премногу....сакам да те видам, слушнам, гушнам, бакнам, допрам, ах кого лажам дека не сакам, самата себе нели...најмило мое не можам без тебе :l:

На hermosa, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, deskarada и 10 други им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Дека си правам 300 филмови во главата, ако ми е.

На fallenangel, prominent и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.289
    Допаѓања:
    261.003
    Не знаев дека постои зависност од луѓе.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, fallenangel, YoungandBeautiful и 13 други им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ти имам ли кажано дека Куклето брои денови?
    Ехеееее од кога брои чупето,ама ете при крај е.:wasntme:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, fallenangel, Chanell* и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Lilianna

Lilianna Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    3.725
    Ах, не ни е ветувачка компатибилноста измеѓу наталните карти, во превод - не си одговараме :D.

Недостиг на разбирање бидејќи ни се разликуваат интелектуалните интереси и вкусови што ќе доведе до конфликти и лаги... На позитивната страна, се чувствуваме удобно еден до друг, знаеме како да се утешиме, добро се толкуваме и сфаќаме како другиот се чувствува.
    Имаме силна сексуална привлечност :wasntme: и чувствуваме дека сме го пронашле вистинскиот партнер. Заедно сме енергични, полни живот и ќе одиме на авантуристички, непредвидени патувања. Си ги почитуваме целите и желбите и не си стоиме на патот на нивно остварување. Тука ќе го занемариме фактот дека како што тече времето, идеите ќе ни се менуваат, ќе се развиваме различно и љубовта ќе избледи :shake: .
    Ќе игнорирам и дека премногу лично ќе се сфаќаме, нема да се сослушуваме, ќе има жестоки караници... Но :!: - ќе се стимулираме да бидеме покреативни и полесно да се изразуваме, ќе учиме еден од друг, ќе имаме огромно интелектуално разбирање. Љубовта ќе ни биде полна романтики, оригиналност, сензуалност. Ќе си ја почитуваме и поттикнуваме слободата и независноста, ќе се охрабруваме да се ослободиме од срамежливоста. Не се навредуваме лесно, инстинктивно знаеме што другата личност би ја направило среќна. Конфликти има, но ќе ги "измазниме", како резултат на добрата волја. Добри аспекти за успешна врска. Љубов, среќа, разбирање.
    Често ќе се чувствуваме како да сме се изневериле, главно заради големата потреба да се задоволиме еден со друг, а невозможно е да си ги оствариме сите ветувања. Врската ќе бара да си дадеме слобода и простор да го истражуваме животот на свој начин. Ма сВе ќе ти дадам бре ]:)!

Па не сме биле толку лоши бе! Види колку се намачив, зарем не вреди една шанса да ми дадеш !? Ако треба и петиција ќе отворам :rofl:.

На Ingvild, Someonespecial, Згодно Момче и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    :rofl:

Уште малку остана.
    Издржете луѓеее !!!
    :D:D

На Meyremce, fallenangel, prominent и 10 други им се допаѓа ова.
  10. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Уживај.. нема да те презирам.. само немој да ме гледаш ако некаде се сретнеме. Направи се како да не се познаваме.
    Ми текна на дечкото кој пишував со месеци, се понашав лудо, а после еден ден ми текна дека веќе не ме привлекуваш.. Пишувањето по цели денови ми стана никакво, и се изгубив како да не постоев. Почна да ми пишуваш а не те рецкав, после тоа ти реков дека сакам малку пауза, и после ме снема. И до ден денеска не би ти се вратила, зашто едноставно не е тоа што го барам. Сега сватив какви се водолиите, иако и јас сум, а никогаш сум немала водолија, тешки се за разбирање, признавам, можеш еден ден да им си СЕ а утре НИШТО.
    Сега сватив, нема ништо во мене што го сакаш кај една девојка. Океј е, ке бидам лута и после ќе ми помине.. Но немој ни случајно да се вратиш некогаш..

На hermosa, ♡BuBaLe♡ и Crna Dama им се допаѓа ова.
  11. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Ние се саκаме и κога сите мислат деκа се забоρавивме тоа е вистината аκо неκогаш те забоρавам тоа κе биде последниот ден од мојот живот во сρцето е вρежата една тρага што ниκоја нема да ја избρише ама паκ κе κажам болκата не ја забоρавам што ја нанесе во сρцето мое а сега се κаеш ама стаκло еднаш аκо се сκρши и да го лепиш дρага нема исто да биде имај сρеκа во животот а јас κе те чувам паκ κаκо досега те саκа сρцето што го сκρши :u::headbang:

Прикачени фајлови:

На Incule, detelinka123, fallenangel и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.820
    Се осеќам ко заљубена тинејџерка, секоја вечер пораки за добра ноќ, секое утро будењe на тел...

Нека ни трае цел живот ова, љубов! :l:
    Никогаш да не се смениме! :l:

На YoungandBeautiful, Ingvild, deskarada и 12 други им се допаѓа ова.
  13. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    Во исчекување сум, аман више :hug:

А би му кажала на оној што ми шиува дека не ми е интересен, ох побогу кој др начин да употребам да не бидам дрска и да ти дам до знаење дека не ме занимаш? (wtf)

На Petar80 и Crna Dama им се допаѓа ова.
  14. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
  15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.387
    Допаѓања:
    182.896
    Ти текнува ли што ти кажав летото во Канони додека авионите прелетуваа над нашите глави? Мене ми текнува на се што ти ми кажа. Го чувам во кадифена кутија со огромна жута машна во една фиока од срцево. На топло. Ниедно невреме на светов не може да го извее.

Те љубам колку што едно срце може да поднесе страсти и до сите висини догледни и недогледни. Зборови не постојат.

На hermosa, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Meyremce и 11 други им се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Kiss me under the snowflakes

На Meyremce, shz, deskarada и 2 други им се допаѓа ова.
  17. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.186
    Допаѓања:
    3.306
    срцко, да знајш ти како е да се чека цела година...:worried:;(
    ужасно завладеа со моите мисли....толку ужасно шо дури на моменти претставуваш болка....а сепак најголема љубов ;(:inlove::hug: дали и ти толку мислиш на мене, се надевам да.....дали знајш дека толку мн те сакааааааам ;(:l:

На prominent, Kukla994, Crna Dama и 5 други им се допаѓа ова.
  18. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    31.464
    НЕмој толку да се поврзуваш со мене, за твое добро :lol:
    Сам заклучи дека не можи така лесно да го стопиш мразот изграден околу мене.
    Ама добро е шо се трудиш многу, можи ќе почни да се растопува по малку или пак уште толку да замрзни :rofl:

На Priroden, ЕденЧлен, Згодно Момче и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    FB_IMG_1483908290458.jpg Требаше и ние вака...... памтиш... ние двајца сами тука, и гушнати...ми вети, ама не успеавме..

На Petar80, Meyremce, "Zoki" и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Џина Папас Џокси пееше на Велигден сум се заљубил, ако успее ова нашево јас ќе пеам на Божиќ сум се заљубил, ауто корекшон на старата негова песна во моја верзија !!!

На ♡BuBaLe♡, fallenangel, Jas! и 6 други им се допаѓа ова.