Собирам собирам со денови да ти кажам некои работи, арно ама те гледам дотеран скокцан намирисан и си велам ајде батали
Денес ти е роденден. Првиот роденден откако се знаеме кој прва не ти го честитав, кој воопшто не ти го честитав. Знам дека си во чудо. Воедно, ветувам дека ова е последниот пост посветен на тебе тука, ти си нешто најлошо што може да му се случи на човек, и за мене веќе не постоиш, па ни во ваква пишана форма. Адиос.
6 дена 6 дена 6 дена 6 дена 6 дена 6 дена 6 дена Да знаеш само како те чекам Правам будала од себе по форуми Ама ако, кога се работи за тебе
За миг денес посакав да истрчам од бес до некоја планина и да извикам колку те мразам, ама знам дека планината ќе се исплаши од тој крик, а гревота е, не вредиш ти толку!
So, baby if you want me You've got to show me love Words are so easy to say, but You've got to show me love What i need is somebody who will always be there ...
блазесиви....најсилно да ги изгушкате ај сум чекала и поќе, ќе чекам, ќе издржам..... само кога би знаел колку мислам на тебе и колку те сакам и посакувам .....колку сум тажна на моменти шо не сум таму....дома дури исплакав....сфатив дека не можам без тебе уште пред да влезам во автобусот.....знај дека те чекам