И никако да си кажеме колку ни беше спокоен и добар оној месец во кој не се гледавме, оној месец во кој не се деградиравме, оној месец во кој дишевме спокојно нечии други парфеми, со нечиј друг здив. И никако да си кажеме дека ништо немаме веќе што да си кажеме, и ниту прегратки, ниту сништа, ниту љубов не сме зачувале еден за друг, ете никако да си признаеме... И никако да си кажеме дека го правиме својот живот, итаме кон своите соништа , дишеме со полни гради, но не еден пред друг, но не еден за друг, никако да си кажеме... И никако да си кажеме дека знаеме што е љубов, и знаеме што ни треба и знаеме каде се крие таа за нас, а тоа не е во нас.... не е еден за друг.... И никако да престанеме да се труеме еден со друг, да се погодуваме со отрвони стрели во еден час, подготвувајќи терен за други да не лечат, други да не смеат и да не милуваат... И никако да си кажеме без срам - не, не те познавам и подобро да не те запознаев никогаш... И никако да си кажеме дека минути броиме додека засекогаш киломентрите не не разделат... И никако да си кажеме крај.... И никако да си кажеме збогум... со очите кои одамна на други им светкаат, со усните кои се посилно другите ги милуваат...
И јас би му рекла ова .. И уште ова : Што е тоа што те тера толку ... да и после цела декада пак ме наоѓаш?!
Што така ти текна тоа да го направиш ме зачуди искрено ама ај да си кјутам поубаво ке биде...ипак фала ти што ти го направи прво тоа, а не јас..
I love you. Not because I have to or because there are no other options right now , no. It’s because I want to. Because I see something worth fighting for, in you, in us. Because you deserve to be loved.
Уште 3 од сега... Ке летнат одма знам. Спремна сум миличко да те пречекам онака како што заслужуваш - најубаво ! Ауф какви денови и ноќи нè чекаат а, шоубави
И него го прашав....што е тоа што не враќа пак еден кај друг? А знаеме дека за нас нема иднина....знаеме колку е невозможно. Немаме одговор за жал.....
Миљоо маа нецакамм! лакомеетт да гедамм!! Њема!! Пиказнаа цакаааммм пак да ми ласкаѕувац цто ци павело како маљо .... За да ви пишувам пак во темата "како мали" 4-ти дел од сам дома за лудиот Кевин- поточно моето лудо момче
Еден пар раце ми фалат и ќе го освојам светот! Твоите, да ме прегрнат и да значи тоа " тука сум, безбедна си".
А ти не си ич крив ама баш ич,не сум и јас или можеби сум незнам... Штом велиш дека не сум ,јас тебе повеќе ти верувам отколку сама на себе... Штом ти велиш дека можам,ќе успеам сигурно. Ама да се тргнеме што побрзо од овде да почнеме да ги остваруваме нашите желби и да немаме никаков повод за тага. Јас со тебе сум подобар човек
Периодиве се ужасни и за двајцата. Немам идеа како да се средиме, како да тргнеме во едно ново поглавје во животов. Сакам како никогаш до сега.. Ако ништо друго барем успеваш да ме насмееш и кога ми се урла, успеваш да ме убедиш и развеселиш. Каков човек си ти? Како можеш да бидеш секогаш насмеан?! Остани секогаш до мене! Те сакам!
Кукле на сите нè измори Животот е многу краток за да се расправаме за ова , златен. Не сме деца, прибери се