Уште утре Уште утреее Уште утреее Уште утрее беее ааааа уште утре останааааа Лелее не можам да дочекам само што ке те видам да ти рипам в прегратка аwwww
Се ќе направам за да те видам на 2 минути и да те гушнам, да знам дека не ме мразиш. Ти си ми единствената причина за среќа, не знам што ќе правам без тебе. Нема да си простам ако не те видам пак.
Не ми беше студено,ме топлеа твоите прегратки. Знам дека тоа беше ноќ од соништата. Одличен петок 13ти.
Се враќаат некои работи знаеш. Се враќа кафето ако не ти се свиѓа. Се враќа и книга во библиотека. Се враќаат и бившите додуша. А, да.. се враќа и маичка ако не ти е точна. Е, не се враќа времето. Не се враќаме ја и ти. Ич не се враќа болката. Пу пу, скраја да е, да ми се врати болката. Кога ќе размислам, не ми се враќај. Ништо добро нема да видам. Ќе те вратам како маичка со утнат број од таму од каде што дојде. Ќе те вратам како утнато кафе у кафич, не ми се враќај не. Подобро си е вака.
На додворувачите Ја сум ученик на стара мангупска школаго чувствувам мирисот на фрустрации и ласкања, празни зборови не ми значат ништо и друго не ги исполнувате моите критериуми т.е ниту еден критериум. Ве запали откачувањето, а толку дипломатски фина бев спрема вас. На синоокиот симпатија Се радувам што миги честита празнициве со прегратка и бакнеж во образ,се стопивне очекував таква честитка.hug: