Сум за еден убав, долг муабет со тебе. Очи во очи! Би ти пишала, ама ми е страв дека знам како ќе тече и кај ќе води истиот разговор. Дај бре дај ми причина и јас ко Куклето наше да почнам денови да бројам?
Ниту еден не може да те замени. Ниту еден не може да ти го пополни проклетото место од кое навираат толку многу болни спомени..
Уште неколку часа милоооо аааааииииихихухихухофодкдлсчнфмелфктќашњодк !!!!!! Ми иде од сега пешки да тргнам до на аеродром бе, да ми помине времето и нетрпениево Со убаво да ми дојш, Господ да ми те чува !
Се е можно и ништо не е невозможно!! Знаеш нели - се остварува она што го посакуваме! Внимавај - те посакав
И сега што правиме??исчезнаа сите пламени и искри меѓу нас,ти ме изгуби за час,но кога ке размислиш убаво ти ме имаше само во соновите и филмовите кој си ги правеше.а што направи?не мрдна со прст да ми докажеш дека не е така,заборави дека љубовта сака жртва,борба,плач и смеа
ајде кукленце го дочека саканиот мило ми е да си го дочекаш убо да си го изгушкаш избацваш и да не се делите поќе ах миличко, да ти дом таму и да не се вратам поќе тука...па да ми напрајш пречек ко кукленцево
Уште неполни два дена Не поминува времево. Не и не. Ама штом дочекав до сега ќе почекам уште малку, уште само малку. Едвај чекам да ме погледнат твоите очи со боја на небо, и никогаш повеќе да не те пуштам
До дечкото кој неодамна ми се заплетка во животов и ми правеше малку повеќе филмови за тоа колку е фин и колку му значам, нормално се додека не се покажа во вистинско светло Душичко за режисер ќе те биде ама сега дојде време да си го подзачистам животов од личности како тебе така да ајде не прави гужви веќе