од толку шо те сакам, на моменти дури и болно е. срцето ми се крши шо сме толку далеку еден од друг. а и не само то....
Знам дека доаѓаш поради стравот дека ќе ме изгубиш. Знам дека си свесен за моите чувства. Сакаш да разговараме. Сакаш да ме убедиш дека сеуште те сакам толку силно како првиот ден. Сакаш со само еден допир, бакнеж, да ми докажеш дека копнеам по тебе како никогаш до сега. Сакаш да ја разгориш страста во мене. Да сватам дека сум погрешила. Знам дека доаѓаш да оживееш се во мене. А сакам ли? Спремна ли сум за тоа.
Се чувствувам како да, ако ми се појави шанса да бидам со тебе, сеедно би ми било. Зашто човек може да се бори, надева, очекува, ама кога во еден момент ќе сфати што сѐ заслужува, нема да се задоволи со ништо помалку од љубовта која е подготвен да ја даде. Е така, веќе немам потреба да те импресионирам, да наоѓам начини да стигнам до тебе и не само што немам очекувања, туку сум среќна што не се остварија моите замисли. Зашто кога ќе погледнам во неговите очи, колку искреност кријат во себе, со колкава љубов и грижа ме гледа, како му игра погледот фокусирајќи се на секое делче од мене...знам, знам дека тоа го сакам. Можеби не со него, ама таква љубов си посакувам.
Толку многу те сакам па и кога ме нервираш до степен да сакам да те задавам си велам немој,како после ке живееш без него
охх се би дала на овој свет да бидеш сега до мене да ме прегрнеш и стоплиш, неможам да издржам ме боли срцето, многу ми недостасуваш, ми недостасува твојата љубов, насмевка, очи... многу ми е тешко без тебе многу боли кога си толку далеко, сакам да се смеееме заедно да си заиграме како мали деца и на крај да заспам уморна на твоите нозе, да ме галаш и гледаш како спијам.. ми недостасуваат тие моменти најмило мое неможам да издржам вечерва срцето ми се кине по тебе, како ќе издржам уште 90 дена додека повторно да те видам и прегрнам, како да ја издржам оваа болка и да го тргнам ова неубаво чувство кое ме стега
Не знам што ми се допаѓа повеќе кај тебе - дали насмевката мила, низ која срамежливо ѕирка сјајот на среќата, или топлиот збор, кој го имаш во изобилие за мене? Можеби сјајот во очите кога ме гледаш? А може и усните медени, врз кои се топам кога ме бакнуваш??
Такви работи не се прават на човек што го сакаш, барем така ми рече последниот пат кога раскинавме и после тоа па и сега уште. И да си со друга знам дека исто ќе биде, тоа важи и за мене. Јас и ти имавме долга средношколска љубов која не се заборава и некој не може да ја избрише. Понекогаш толку многу ми фалиш.
I have butterflies in my tummy and a smile on my face. You make me feel amazing and make my world a better place to live. I LOVE YOU.
Сакам да ти пишам порака да ти кажам дека ми недостигаш ама ќе си почекам да ти зафалам, па утре ќе те изненадам.