http://www.youtube.com/watch?v=9bzTon2I ... =1&list=QL Дај дај, ми свои усни, да ги љубам, нај,нај, се до зори злато мое..... Рај рај!
Зошто бе сонце понекогаш знаеме да се повредуваме без врска, без потреба, без причина? Не си свесен колку те сакам... Сакам да ја довршиме приказната од сношти-беше магично... во твоите очи повторно го видов оној сјај што беше изгаснат веќе подолго време, ја видов онаа надеж за живот. Избори се сонце, со тебе сум до крај!
Шо бегаш од мене бе? Немој да береш гајле не јадам луѓе. -.- Шо ти згрешив, јеботе па да бегаш 5 километри од мене? Сакаш уште една склоца а????
На муваЧот би му казала Што до пред малку бевме заедно ке видиШ ти на крај кој кого ке дотера на памет ти мене или јас тебе и не сум толку наивна како Што изгледам, а не сум ни итра како лисица само теШко се залубувам, откога 2 пати и тоа добро се испеков од сите страни, па затоа сега во срцето и дуШицката имам само рани ха тој Што ми се допага, а го нема ни под дрво ни под камен, ни зив ни мртов (Што се вели) би му казала и препораЧала појави се веке еднаШ ке умрам цекајки те и надевајки се дека ке те видам повторнооооооо
Ох, кутро мажуле едно никакво навикнато си да ти трчат сите женски по тебе, па изненаден си од моето однесување, епа биди допрва ќе се изненадуваш бе душо...и по мене мн трчале ама не сум со носот во облаци !! ЈАС на никој досега не сум му била само бројка биди сигурен дека ТИ нема да бидиш прв !! ЈАС НЕ СУМ КАКО ОНИЕ НА КОИ СИ НАВИКНАТ ! Ако сакаш мене да ме освоиш ќе ти треба многу повеќе стил душо