Можеби некогаш ќе сфатиш колку љубов имам за тебе. Можеби некогаш ќе сфатиш колку енергија и труд вложувам во нас. Можеби некогаш ќе сфатиш колку ми вредиш.... Можеби некигаш ќе сфатиш колку те љубам. А до тогаш мил мој, јас ќе чекам. Оти, што ми останува друго... Нели????
Не, не бројам не плашете се! Друго ке му кажам... Вие што броите, ви посакувам лесно броење и брзо да ви помине времето , побрзо од моето ***** Уште илјада пати да ме прашаат, уште илјада пати ке одговорам со ДА! ДА љубави, јас сум твојата жена а ти мојот маж, љубовта, патот, светлината на мојот живот...! Да остареме заедно дај Боже ! Спојлер: За вас :$ Како што ви ветив де
Добро утро, уште ми се спие немој, имаш очи и уши, секој има лимит, немој мојот да го поминуваш нема да ни биде занимливо.
Не ја запроси.. Вчера стана ГОСПОЃА КУКЛА Јас колку да не бидам офтопик...да му кажам да не ми се филма мн Жените НЕ купуваат кондоми
Вчера бев изгубен во време и простор... Денеска летам со облаците... Каква моќ имаш, што го правиш ова со мене?
Ме потсети... играш како со две леви нозе. Како пингвин. Како чичко на свадба. Не те бива стварно, а сепак толку е забавно што дури и неодоливо е па морам да ти се придружам. Двајца будали се посреќни заедно.
Дaли сaкaш дa зaбoрaвиме се и дa пoлнеме oдд пoчетoкo кo дa не е билo ништo и дa нaпoменaм мaвни ми ги тие другaри oд пред oчи штo не рaзделијa a и ти мнoгу им верувaш. Дaлии сaкaш ?? Акo сaкaш пиши хихихи Ах душa мoјa, убaвец мoј.
Се радувам за секој твој нов потег. Ми се исплатеше зборењето по 1000 пати едно те исто. Знаеш дека е и за двајцата, така?! Ми фалиш, те сакам!
Пројде многу време сама спијам, а ме галат копнежи. Уште те сакам тебе, ти си дел од сите мои молитви....