Како жена си, аман доста купуваш гардероба. Па ај да ја носиш, а не само фрлаш пари за џабе. Кошула 2200? Луд си!
Кадееее си? Цел ден те нема.. а јас цел ден сум во многу лошо расположение, депресија и што ти знам... Зашто вака ми правиш? Ќе полудам!
Што би казала јас на оваа тема на тој Што ми се допага а никако да дојдам до него тоа Што го постираШе прееска дека лубов е кога двата се он лајн а никој не пиШува прв, беШе неШто со мене уф дај бозе а на тој кој Што се муваме вчера и Што вели дека ме сака, а не изгледа баШ така и инсистира да бидеме заедно би му казала дека со Што и да се обиде да ме купи, и со подароци, и со се нема да го засакам, па незнам Што да се слуЧи епа кога неколку пати ке се изгориШ на врело млеко и на ладен јогурт ке дуваШ
We're beyond words and sound. Don't talk just kiss ...Let your tongue fool around. Ah ha !! We're wasting precious time http://www.youtube.com/watch?v=2ZdmqNAY ... re=related
Зашто мислиш дека кога ќе ме викнеш да излеземе, веднаш би прифатила без разлика на обврските и околностите ???!!!! Си се за*бал ха ха ха .........да можев само да ти ја видам фацата хахаха Претпоставувам попарен глушец, или куче со свиткана опашка хахах
Порасни бе алооо, и поработи на твојата самодоверба и стабилност. Околу тебе луѓе постојат Вака знаеш до каде? До таму кај шо си сега!!! И знаеш нели, ќе ти докажам Во лице ќе ти плукнам и ќе ти го замавнам фризурчето мое Ееееее така. И да страдаш повеќе од мене!!!! Ајт сега пријатно, и не ти ѕвонам цела вечер да знаеш
најискрено ми недостасуваш,би те стиснала најсилно,би те задушила од гушкање,и би те изедила од бакнување
значи, од кај да почнам прво, не беше фер што те изначекав прееска.... второ, што по ѓаволите, ти се случува што не сакаш да ми кажеш? и како да не си помислам дека е ради мене, кога после 30 минути умилкување тебе се` ти помина. Можеш се` да ми кажеш.... знаеш колку имам разбирање за било што. трето, аман не заспивај одма посе с**с, многу ми е бедно што после минута(минута би било успех) ти заспиваш, најди сила да ме гушнеш, и мене треба да ми биде убаво, не? четврто, ти си проблем што сакам да го имам, ти си дрога што сакам да ја примам, ти си тајна што смртно ме занима, ти си грев, што на душа го зимам петто, те сакам
Добар си срце добар.....ма к***ц добар, ОДЛИЧЕН!! мхм.... Ах колку ми е мило што те издаде другар ти ( не било кој, него најдобриот ) Не можеш без мене а, а, ??? Не можам ни ја без тебе!! Те сакаам
Зарем е можно да не знам што да кажам? Да не знам да ти помогнам. Да не знам да ги решам работите. Веќе три дена како ти си тераш свои а јас мои работи. Знам дека згрешив ама аман. Не сакам сао формално да комуницираме. Знаеш каков ми е овој период. Знаеш каква знам да бидам. За три вечери само една вечер се јави. А знаеше секоја вечер да се јавиш да ме слушнеш. Ми фали тоа. Не биди толкав лутко ајде. Не дека јас повеќе се јавував.Т.е јас ич не кренав слушалка. ама инаетот е тој. Знам дека ке се средиме. Ама убрзај го процесот. Ми фалат нежностите. Плус па пред добивање сум. Ќе треба ептен да се апстинира. А двајцата не го сакаме тоа. Знам дека знам да претерам. Не замерувај,јас тоа го правам исклучиво од многу љубов.
Синојќа ај вака така се извади.. И не дојде. Да, и ме разочара. Вечерва, и да неам планови за искачање, не би искочила со тебе.Со инает ништо не се постигнува, знам, али знам и дека мора да ти вратам. MWA!