Најубавиот ден во мојот живот беше кога во моето срце се роди љубов кон тебе, и веднаш знаев дека засекогаш ќе биде таму
Ти благодарам што ме гледаш на начинот на кој ме гледаш. Правиш да се чувствувам ко принцеза. Продолжи така, а јас ти ветувам дека скапо ќе те наградам!
Ќе се изборам јас со оваа љубов. Ќе докажам дека можам да бидам имуна на твоите допири. Ќе докажам дека можам без тебе, бидејќи твоето остсуство ме убива. Ќе се изборам јас и со самата себе само да не мислам на тебе.
Стисни „ми се допаѓа“, доколку и ти сметаш дека @JollyGirl треба да публикува издание од споменарките кои ги пишува овде во темава изминативе неколку денови. Доста беше молк - време е да ја срушиме читаноста на Лајла Грејс и да го преземеме тронот во наши раце. #ДостаЕ #Будење
не ме срамувај Ајдееее собирајте пари за печатење Еве уште две... Специјално за сваќата, кумот и пријателите! Пеперутке брзо летни ми од рака и шепни му дека се уште го сакам Љубовта е искра, љубовта е лек, љубовта е симбол на 21ви век (сама Че си го пукам во колено )
@Kukla994 не сум јас ко тебе вулгарна Јас сум од оние невини суштества што имале споменар со пораки од типот на: -Ни смртта не може да го раздели, она што љубовта го создала
1+1=2 ти и јас 2+1= 3 ти, јас и ќерка ни 3+1=4 тројцата ние и првиот син 4+1=5 ние и дечиња три, целиот свет 5-1 - не е во ред математика знам, нека ти е срам!