Сакаш да ти признаам нешто? Немав намера вака да се затрескам во тебе. И немав никаква намера, сакав да ми биде интересно. Ама ти така удобно си се намести во срцево... Ми покажа дека ова не е игра, ова е нешто многу, многу сериозно. Одеднаш, во тебе го открив она што не сум го забележувала со години, а го губев времето со неважни, плитки луѓе, луѓе без душа. Со тебе љубовта е слатка, иако боли на моменти. И не се каам воопшто за се` што правам за тебе, и ќе продолжам да правам.
Никогаш нема да се завртам назад , никогаш нема да те погледнам со љубов , мн се каам за изгубеното време потрошено со тебе и за тебе , не вредиш ниту колку денаров што го држам во рака . Којзнае какви родители имаат таквите како тебе што не си добил никаква култура и воспитување ! Аливидерчи и гледај сега во мојот грб !
Веќе по не знам кој пат почнувам да пишувам од почеток. И секогаш ми треперат рацете ми запира здивот ми забрзува срцебиењето. Си замислувам како ти го читаш ова, како го читаш се она што никогаш не ти го кажав.Љубовта не толелира кукавици... А ја сум токму тоа една голема Кукавица. Знам дека веќе дојдовме на крајот и жалам само за една работа. Не затоа што е крај, туку затоа што никогаш не ти дозволив да ја запознаеш вистинската ЈАС... А токму таа која живее под маската на незаинтересираноста те сакаше најмногу.
Дојди! Само дојди ... јави се и кажи - тука сум! Те чекам! Земи ме! Однеси ме некаде далеку.. Таму каде што небото ја допира земјата.. Таму каде што сонцето стално сјае.. Таму каде што нема никој, само јас и ти.. Таму каде што срцата ќе чукаат како едно.. Кажи ми...кажи ми го тоа што на никого не го кажа до сега.. Кажи ми го тоа што ги чувствуваш.. Кажи ми го тоа што сакаш да го сокриеш ... од себе ... од другите... Бакнувај ме.. како никогаш досега .. Допирај ме .. како да е последен допир .. Допир на две залутани души што мораат да продолжат по различни патишта... Но ... Знаеш ..... .....................никогаш не е касно
Многу ми недостигаш... Лажам дека не ме погодува тоа што сме далеку, та често длабоко во ноќите, залутана емоција успева да допре до нејзиниот извор... Сакам само да си покрај мене.. па да можам да ти украдам гушка секогаш кога ќе посакам...
По не знам кој пат - душа си! ...Само ти си можеш да ми дојдеш пред врата после работа, за само една прегратка за добра ноќ. Ме топиш, секој ден сѐ повеќе и повеќе.
Nokite imaat dobra i losa strana. Me boli toa sto ne mozam da te gusnam, miluvam, baknuvam.. No barem mozam da te sonuvam a tamu te drzam cvrsto vo pregratka i ne dozvoluvam nisto da ne razdeli. Kolku samo mi nedostigas ne e normalno
Dali sonuvam? Vistina li e ova sto mi se slucuva.. Mi ja napravi vecerta najubava. No jas ne sum naviknata vaka, ova me plasi, me plasi da se raduvam so celo srce. Mi go narusi spokojniot skrien del vo mene vo koj ne davam mesto za nikoj. Nemozam da ti odoleam.. Fala ti, mi ja napravi vecerta preubava.
Жал ми е што се однесував лошо вчера и денес. Периодот ми е таков и многу сум емотивна. Се извинувам што избувнувам вака за ситници и мораш да ме трпиш ама во период како овој неможам да се контролирам. Несакам кога сме лути, неможам да издржам, цел ден се чувствувам лошо... Издржи уште некој ден. Те сакам многу. Смирени?