Никој не е светец цело време! Понекогаш како некој друг да збори од мене Не ми е тешко што сум сама, тешко ми е што сум без тебе
Ти. Не. Си. Нормален! Гони ми се не ми расипувај одлично расположение. Друг пат со ваков муабет. Кретен.
Добро, кажи што ти е!!!! Или не ми стварај вакви нервози!!! Или ми се причинува мене нешто??? не можам да те сфатам, човеку, дај гукни, да не пукнам
хехех многу си паметен...ама ќе ти дојде паметот кога ќе се видиме,скапо ќе ми платиш!!и да знаеш дека те сакам
Ај мене што не ме бива за домаќински послови, ама па ти еден домаќин што си... Една чешма да не знаеш да ја стегнеш мајку му Треба да си го земам и татко ми во една соба, па он да се грижи за таквите работи.
Е некогаш си гомно големо, така да си знаеш! Е де, ако одиме на кафе со брат ти што треба јас да правам? Да не треба балски фустан да облечам? Е немам, ќе треба да ми купиш, а бидејќи си скржав ќе морам нешто обично да облечам. Злато забораваш убава девојка дека имаш? Еве денес уште еден колега ми кажа дека сум преубава , така да си знаеш, ако не ќе ти кажам да шеташ.
Муабет ... Не ми се прави таков озбилен муабет сваќаш ли? Ама очигледно ке мораме. Имај си во предвид. Пмс и муабет за Нова година не одат заедно. Ама ајде нека ти биде. И не очекувај не знам на што да се согласам. Дома или плоштад, ако не терај си го патот сам а јас ке спијам. Ајде опушти се и уживај. Се ќе биде добро. Ееееее па веќе.
mi se navrakaat spomeni na tebe se potsetiv na vremeto koga te sakav i ne mozam a da ne zaplacam...srceto me boli koga ke pomislam na toa vreme...no moram da te zaboravam toa mi se samo periodi poleka ke ja zadusam ljubovta sto ja imav kon tebe...ne znam kako e so tebe me zaboravi li? [mod-kirilica:3ad5jyv1][/mod-kirilica:3ad5jyv1]
кажи што имаш да кажеш, аман веке !! не туку само почнувај муабет на некоја тема, без да го завршиш.. или кажи како што треба, или ич не почнувај.. ае чао !!