Со какао, па да ми се подистури... Па ти компулсивно контемплираш, на потресувањето, за да речеш : " Ох , ништо, не се секирај "
Не знам дали ги потиснав чувствата за тебе, ама ми станува полесно. Три недели поминаа, и со секој поминат ден сфаќам дека ова е најдобро за двајцата, посебно за мене. Се одвикнувам од тебе, како лоша навика. Го чекам денот кога ќе се разбудам наутро и нема да помислам на тебе.
Ти си најмилото суштество на светов. Ме фасцинира твојата добрина, твојот брилијантен ум. Нема ни грам површност во тебе. Мислам дека тоа ме натера да те засакам. Ти си личност со сите квалитети. Те сакам и среќна сум што животот ми те донесе.
Сакам со нетрпение да чекаш да се видиме, исто ко @Kukla994 што нетрпеливо броеше денови цела зима....
Тоа што ми недостигаш е најгрозното чувство што сум го имала во животот. А за муабетот од вечерва ке ти вратам...некое наредно зимо има гол да те оставам да смрзнеш,ке видеш дали тогаш ке ми се смееш и ке ме зезаш
Пред два-три месеца да ми кажеше скокни во Вардар за мене ќе се залетав сигурно без да размислувам. Сеа да ми кажеш помрдни ја чашава за мене, е нема Глеаш разлика? Немој после недела или месец да дојдеш по прошка, твоето понашање и зборови тешко дека ќе ги заборавам овојпат.
Gotovo e... Deneska bese vazen den za mene, sobrav hrabrost da go napravam prviot cekor, nesto sto za nikoj ne sum go napravila do deneska. Dosta mi e od tvoeto promenlivo raspolozenie, od tvojata neodlucnost..dostaa mi e..se izmoriv, premnogu me izmori, mi odzeme vreme, ama deneska svativ. Veke ne te sakam, sega I da dojdis I da me molis ke bidam ladnokrvna. I da sakam da te sakam kako nekogas nema da mozam. Zavrsivme, tolku bese
Знам дека ти ги испокинав живците денеска Некогаш и јас се прашувам како ме трпиш и како успеваш да си толку смирен кога јас полудувам. А веќе сме петок! Конечно!