Плавоокце сакав само да ти кажам дека си остана истиот убав дечко воопшто не си сменет, све поубав и поубав стануваш ах бре
Те немам видено толку време, а само по начинот на кој објавуваш и пишуваш точно знам како се чувствуваш. Таа, сигурна сум, те гледа во очи и блее ко теле затоа што не може од нив да прочита ништо. Тоа е таа разлика која ти допрва ја сфаќаш... Знам, се каеш. Ама што фајде имам од тоа јас сега? Ќе те боли еден ден, дупло повеќе од мене. И не знам дали тоа треба да ме радува ама знам дека ми го кине срцево на милион мали парчиња кои се чудам дали некогаш пак ќе можам да ги составам. Фала што ме/не уништи...
Жал ми е... ете жал ми е што нема кој да ти каже, кој да ти чепне в миг дека овој пат нема да ти оди толку лесно... Дека овој пат нема да ме убедиш дека не вредам, дека овој пат нема да успееш да ме почестиш во чувството на погрешна, дека овој пат нема да ме направиш кал за час... Ах... жал ми е што нема кој тоа да ти го каже...............
Извини за деновиве што поминаа.... Треба да добиеш признание за трпеливост, толеранција, издржливост....ама и за тоа колку ме сакаш. Знам дека не е лесно да трпиш будала како мене... Знаеш, нели....
Види колку брзо помина се.Повторно се смеам, сакам, уживам....Не се будам секое утре мислееќи на тебе деновите ми минуваат без и воопшто да се сетам на тебе,на нас.Разочарувањето кое ми го приреди ми помогна да те исфрлам од срцето, а за тоа сум ти бескрајно благодарна.
Само се надевам дека понашањево како клошаР ти е зашто си нервозен за работата. Само ако дознаам дека си се сплеткал со друга, а немаш муда да ми кажеш во лице ВЕРУВАЈ ДЕКА ЈАЈЦАТА НИЗ УСТА ЌЕ ТИ ГИ ИЗВАДАМ Не си ме видел во луто издание и верувај ми не сакаш да ме видиш!!!!!!!!!!!
За 4000 ден го шитна нашето пријтество. Тоа е ефтина цената за чистење на лажни пријатели. Нека те нема слободно, само прво врати ми ги парите да не си ја најдеш колата на ступчиња без тркала.
ни се сретна погледот во ист момент....а пред еден ден те видов, се муваше таму со некоја....чуден си
Си знаев јас уште од почетокот дека ова нашето ќе биде нешто големо Едвај чекам да си ги оствариме сите планови. Обожавам кога ми зборуваш за иднината, за нашата иднина
Полека почнувам да верувам дека повеќе ме сакаш дури од моите родители и од мојата сестра. И сето тоа го докажуваш, а тие го докажуваат она спротивното.