Понекогаш ме вадиш од чизми (не носам патики, инаку со сигурност би ме вадел и од нив), а понекогаш се прашувам што би правела без тебе. Денес мислам дека остарев за најмалку десет години и навистина не престанав да се прашувам - што ќе правев да не беше ти. Од некој Севишен пратен си, сигурно.
Бoже сaчувaј си!Ич aмa ич не те рaзбирaм бе. Секoј ден рaзличнo пoнaшaње. Шo ќе беше тo. Нивaму-Нитaму. Амa требa ние еден убaв дoлг рaзгoвoр дa имaме. Тaкa дa се рaсчисти се, пa шo сaкa некa .
И за вчера, и за денес ти благодарам! Нема посреќна личност на светов од мене. Мислам дека нема да заспијам цела недела. Богатство мое
Понекогаш не е се во подароците и малите гестови на љубов. Малку прегратки и кратки бакнежи секогаш се добредојдени. Сакам кафето што ми го правиш заедно да го пиеме, сакам заедно да појадуваме...
Неговите усни предмалку се спуштија ..... на местото каде што еднаш ти ме бакна.... разликата беше во тоа што тогаш воздивнав, а овојпат се расплакав ..... ми недостасуваш
Ми фалиш. И тоа премногу. Да можев да го вратам времето многу работи би сменила, се надевам и јас во брзо време ќе можам да си продолжам со животот како што ти го направи тоа. Се прашувам дали и ти мислиш на мене како што јас го правам тоа? Одкога те нема тебе залудно ми поминува времето. Поминаа месеци, ти пак ми остана во паметот. Ти посакувам среќа со новото(или сепак не толку ново) девојче.Се надевам она ќе те направи среќен како што јас никогаш не успеав. Ќе те сакам засекогаш С.!
На овој ден бевме заедно љубов, патам како вчера да беше кога ми се јави да ми честиташ празник, и кога ми купи чоколадо како мало детенце се израдував на тоа...сеуште ја чувам таа слика...сеуште стои на фб. Ах само да знаеш колку многу ми недостигаш
Аххх.. а на тебе се ти кажав, но двосмислено... Само твое е да сфатиш, баш онака како што всушност мислам. Се надевам не те загушив со внимание...
Where'd you go, I miss you so, seems like it's been forever, that you've been gone, please come back home.