I see you looking at me like I'm some kind of freak get up out of your seat WHY DON'T YOU DO SOMETHING???!!! I see you looking at me like I got what you need get up out of your seat WHY DON'T YOU DO SOMETHING???!!!
Ne mogu dalje ni tren,srce u grudima da pukne bi htelo Bio si previse njen,sad se privijas uz moje telo Od nasih godina samo je ostala pusta zelja,kako da kazem ti nema tu ljubavi,zelim prijatelja NA KRAJU,MI SMO NA KRAJU PRICE,znale su nasu tajnu i ptice u raju SRESCEMO SE PONOVO,ALI SADA S'NAMA JE GOTOVO Ehh kako da soberam hrabrost,kako da mu kazam nesto vakvo koga ke se vrati...ama moram
Знаеш многу да ме изнервираш ама потоа да направиш да се чувствувам најубаво на свет те сакам мило мое инаку мелани зошто што се случи?
Nisto posebno,samo sfativ deka podobro ke bide za mene da ja prekinam vrskata,sfativ deka poveke e opsesija i navika odkolku ljubov,posle 5 godini ubavi momenti i mnogu prekini vreme e konecno da se stavi kraj.Ne e tuka on veke mesec ipol i dobro mi dojde ova vreme da si gi sredam mislite i taka sega cekam da se vrati i da soberam hrabrost da mu raskinam,tesko ke mi bide ali jbg podobro e taka
Море сакаш ти да ми плескаш в лице, а? Ама ако, ми се свиѓа тоа. Такво нешто ми треба. Да ме мавне од земја
Себичен си. Ако ти си стрелец и сакаш да те снемува, јас сум лав и кај и да е ќе си се прегрнам себеси и ќе ти кажам
Сега во моментов сакам да ти кажам дека почнувам да ја губам стекнатата доверба во тебе,жално ама вистинито, е ако ја изгубам збогум, ама пази се ти остана уште еднаш да направиш вака и така ќе ти се налутам , не те толерирам 3ет пат и готово,а те толерирав за да те запознаам подобро , ама изгледа колку подобро те запознавам се разочарувам, ама ич нема да ми биде мака-тебе ќе ти биде да знаеш!
Ајде сега признај дека ни самиот не знаеш колку ти годеше средбата од утрово, колку ти годеше што бев една од првите што ја виде сабајлево, што си помуабетивме како некогаш, како ништо да не било, како уште да сме тие старите. Признај дека колена ти се тресеа кога ме виде од далеку како префрлам улица и намерно забави чекор за да го поистоветиш со мојот. Признај дека секогаш кога ме прегрнуваш струја те мава, се тресеш целиот и не сакаш да ме пуштиш (тоа сум го приметила)...