Секогаш кога ќе се откажам од тебе, ти од нигде никаде мораш да се појавиш со нешто .........грррррр Не е фер!!! Неможе веќе така. Иди у ПМ!!!
И јас знам да претерам некогаш ама вчера ти го претера и тоа многу .Ако имаш ти проблеми не сум ти крива јас да се истураш врз мене. Последен пат ти беше вчера да знаеш !!!!
секогаш си ми поткрепа,секогаш те замарам кога ќе ми пукне филмот,секогаш ама баш секогаш си ми рамо за плачење,е неможам веќе да те замарам,не сакам да почнеш да ме сожалуваш,од денес си живеам мој и твој живот и нема да биде како порано.те сакам бе мило ама молим те барем еднаш кажи ми доста, досадна си неможам да те трпам.зошто секогаш ме разбираш,и да те барав ваков немаше да те најдам.ти благодарам за се!
Дај бе пиши ми, барем два-три збора ... Ми се иде да те треснаам едно јако со една црвена цигла, онака за да ти ја честитам новата година. Те мразам, те мразам, те мразам тооолку многу што преминува во Те сакам...
http://www.youtube.com/watch?v=Qomt79zS0tw Ти си тој што во очи будиш пламен и поубав го правиш овој град. Ти си тој што со нежност топиш пламен по тебе душо чувствувам глад, се' ќе направам да те зачувам.
Како што знаеш да направиш да ми биде најубаво на истиот тој начин знаеш да ми згазнеш на најлошиот нерв. Тогаш кога најмногу ми треба твојата топлина ти тогаш знаеш да изреагираш несоодветно наместо да пробаш да навлезеш подлабоко позади мојата лажна насмевка и да разбереш дека не е се како што треба. И не ! Нема време. И не ! Не е фер цело време вината да паѓа на еден. И не ! Сега не одам ни на плоштад за Нова година ! И да ! Преку глава од детското однесување. Не само јас. И ти знаеш така да се испонашаш абе не знам. Сега моментално ми иде да те фатам за врат и да те задавам. И уште еднаш во било која ситуација ако ми повишиш тон ке играме друга песна. Како јас што не се дерам нема ни ти да се дереш богати. И ќе чекам извини и ми е гајле што јас не се извинив пред некој ден. Ми е гајле ! Јас заслужувам извини. А и да. Вечер сум на роденден. Чекај кога ке видиш како ке одам на роденден. А да и утре сум на роденден бе. А во вторник сум кај другарка. Не се гледаме. Не ни сакам да те вметнам во распоредот.А слушалка не кревам.Немам ни најмала намера. ШАРЛАТАН низаеден. Се мора да ти е ке видиме има време, вака така ... Ај чао. Теле глупаво ! МЊАц !!!!!!!!!!!
^ teddybear ајде насмевка.....твојот пост ме инспирира да напишам нешто, ке ти го пратам во лп... од тебе до твоето теле се надевам дека ќе ти се допадне
Не претставува несреќа за девојката која ја изгубила љубовта на еден глупак,туку несреќа е што глупакот ја изгубил последната шанса да стане човек.
I hope life treats you kind... And I hope you have all you've dreamed of. And I wish to you, joy and happiness... but above all this, I wish you love... So, goodbye... Please, don't cry... We both know I'm not what you, you need... And I will always love you.
Еееее престани веќе,не си интересен.Не ме измачувај бе,изгуби се од мој живот. Не сакам да ми се јавуваш,остави ме да те заборавам побрзо! Не ме заслужуваш...
е нема бегање мора да истераме се до крај а каде ли ни е крајот на сите случувања што допрва ни следат? ајде паметни сме ние ќе издржиме. те сакам
Абе убаво ти е со новата женска а а? дај бар тури се на фб да видам шо ЖЕНСКА е тоа бе? абе мислиш (не дека мислиш на мене де,ти ме заборави али...) дека ми е галје,сигурно е уште една скопска пуфла ако де...ќе мине време...дај боже во јануари да дојдам во Ск...баш сакам да се помуабетиме Ете бе и песнава што толку мн те потсеќаше на мене..позз http://www.youtube.com/watch?v=m3E8ukSf4no