И после се не ми е ок у врска со тебе. У право си дека ја имав претерано. Прекасно е. Извини што бев идиот кон тебе. Стварно ке дадам максимум од себе за наредна врска, нема да ја уништам вака. Ме научи на лекција, само би сакала да ми простиш што бев никаква.
Зошто сум толку слаба на тебе? И кога ти грешиш јас сум таа што се извинува....Сигурно е од стравот да не те изгубам.... Ти си мојот цел свет, велат дека секој без секого можи, ама јас мислам дека никогаш не би издржала ако ме напуштиш...Те сакам од дното на душата, мојата љубов не се опишува со зборови....Ти го покажувам тоа на секој начин, можеби и претерувам .. Ама ете таква сум...Кога ќе ми кажиш дека ме сакаш, мислам три метри над небото сум.... За жал не си таков тип што често кажува те сакам, за тебе тоа е лигушење...Подобро ти е да се инаетиш, и да ми викаш дека сум како дете , дека не ми кажуваш те сакам од инает...Отколку да ги речиш тие два збора..... Каков човек си бе, неможам да разберам... проклето ме боли, ме повредуваш со твојата бесчуствителност... Ме сакаш знам, да не ме сакаше одамна ќе ме напуштеше, ама проклет да си искажи ги чуствата....Ладен си како камен ........ И уште нешто сакам да ти кажам... Ми недостигаш, премногу ..........
Е не ми се верува дека ја лајкнав фирмата каде што работиш,па сега само ми излегуваат слики од тебе со колеги и колешки по разни семинари и презентации Не си се променил воопшто само што си ставил некое килограмче плус,ама ок тоа и ти требаше секако(поубав си вака)..... Ништо не правам вака јас,само си правам проблеми ама ај
Ti si moja ljubavna pesma moja prva misao kad me jutro probudi ti si potreba i smisao Ti si tim za koji oduvek iz sve snage navijam mnoge zene lude za tobom a ti meni pripadas Da te volim, malo je reci ti si moj par pod zvezdama i ja nista ne bih znala o sreci da te jos nisam pronasla п.с Едвај чекам утре да те видам и гушнам
Pa otkud to, da postali smo stranci, pa ko trezni smo pijanci, u krvi ljubavi ni malo. Pa otkud to, ni dobar dan,ni dobro vece a svaki pogled tako pece, k'o da voljeli nismo se mi...
"Себичен сум, нетрпелив и малку несигурен. Правам грешки, не се контролирам и тежок сум да ме поднесат. Но, доколку не можеш да ме поднесеш во најлошите моменти, тогаш не ме заслужуваш ни во најдобрите" - @ninja35
Се помирив дека е готово , дека не сакаш да имаш ништо со мене .. Се помирив дека нема да те видам никогашш.. Дали мирно спиеш идиоту ?? Дали заборави кога ти беше најтешко јас бев тука за тебе ?? Дали заборави дека делев со тебе и тага и радост ?? Дали заборави колку давав се од себе за тебе?? И така ладнокрвно ме откачи ??? Ме откачи заради некоја к**** што си се заљубил на прв поглед??? Дали мирно спиеш идиоту кога ми рече да си најдам друг , а беше на секој мој другар љубоморен ?? Се надевам дека и ти идиоту ке бидеш срекен колку што ти сега мене ме усреки !! Немој да помислиш некогаш да стапиш со мене во контакт , па ке ти ги возвратам сите удари , ке те болат дупло од мојата горчина ,љутина и бес !!! Јас се помирив и ке преживеам , но ти не !
Втората слика, creepy much? Иначе јас ништо нејќам да му кажам, ќе го глеам љуто и ќе ќутам пошо ме нервира