Ме остави шо ме остави. Ама зошто кога и да се договорам да излезам со некој нов мораш да ми се јавиш и да ми направиш ошмара во главава? Зошто...?
Фала што ме тешеше, баш тоа ми беше потребно во тој момент. Можеби за тебе не е ништо, но мене ми значи многу.
Еднa гoдинa oд кoгa ми зaби нoж вo грб. Дaли зaслужувaш шaнсa зa рaзгoвoр? Кoј дa ми дaде сoвет?! И секaкo си дaлку, дaли ти недoстигaм или ме зaбoрaви и oнaкa ме блoкирa oд секaде,штo дa прaвaм ? Ќе си дoaѓaл вo Мк a муaбет че прaиме? Дaли вреди дa те слушaм? Дaли ќе ме пoбaрaш? Д a л и ????
Се сеќаваш една вечер кога возеше брзо со колата,и јас ти реков да ја намалиш брзината дека се плашам,ова беше на почеток од нашата врска,ти ми одговори онака несериозно е ако де заедно ќе си умреме. Ме излажа,знам дека во тој момент не мислеше навистина така... Заеби,и да умревме таа вечер ионака немаше да сме заедно..не во овај живот,не во наредниот...
Кога помина една година ре Секој ден се повеќе и повеќе се заљубувам во тебе, во твоите очи, во твојата душа, твојата убавина, насмевка....... Дали си свесен дека ке полудам од љубов и среќа, а ? Уште сто и една да бидеме заедно љубави. Верувам дека и после смртта ке сме заедно, зошто малку ми е само во овој живот со тебе.
Е аман зарем мораше пак да те видам? Те молам не ми се појавувај пред мене онака спонтано,се почесто и почесто...
I kad se smijes, i kad se ljutis i kada pricas, i kada sutis znas li da najljepsa sam samo kraj tebe I kad sam sasvim, sasvim daleko srca su blizu, znam ceka me netko netko k'o ti, da lakse mi se cini sve