Се срамам од ова што ќе го кажам сега Еј,ај помалку нема ми се појавува пред мене колегата твој деновиве каде и да одам мора да се сретнеме лице в лице,а тој е толкуу убав има ли значење ова,уф се плашам и да помислам
Те љубам со чувство посилно од љубов. Кога доаѓаш сонцето изгрева. Само ти знаеш да го смириш секој мој страв. И по толку време тешко ми е да те гледам во очи зашто мислам дека целата горам. И дека на лицето ми пишува-јас без тебе не би живеела!
И двајцата сме сега у нечиви туѓи раце....и двајцата сме со некој нови личности.....но нашите тајни средби и можеби помалце слатки гревови кога сите спијат се нешто најубаво.....
Расчисти си со минатото срце. Што има таа да ти каже? Нова караница? Нова пријава? Ново тепање? Што гледаш во неа? Што аир? Таа не ќе ти каже ништо ново. Најди си таква ко шо ти треба и среди си го животот. Некоја како тебе. И остави не нас да се сеќаваме на едно убаво време.
Убавина со сила не бидува.... Сакам да те видам, сакам да бидам со тебе ама морам против себе... Затоа што така е најдобро затоа што ти не ме заслужуваш...
Соу бејби пут да рутер клозер мејк мај вифи стронгер ју ноу ај кент афорд мај деди Исклучи нетворк ај ем психикал панишнд ноу ај донт флиртинг Каз ајм ин да лав оф да вифи нетворк фром ју јур пасфорд из тејкинг ми аут оф мај интелеџенс муд Комо ту те пасфорд љама јо но се де донде вифито витаут пасфорд љегасте ни прегунте ло унико ке ќеро ес вибер кон устед Ќе збориме хаста ел аманесееееееер