Три години. Зарем злато толку бргу поминаа тие три години? Сеуште се сеќавам на денот кога се запознавме, јас полуматуранка а ти веќе маж на факултет. Сеуште ме зезаш за денот кога се запознавме, дека сум трчала по тебе, но злато јас трчав по клупата. Преживеавме многу работи, пребродивме се и сешто заедно. Беше со мене во најтешките ситуации кои што ги имав. Се радувавме заедно и за моите постигнати добри резултати. Едноставно ти ме научи што е љубов, како е да се сака вистински, како е да се гледа животот од подруг агол. Едноставно ме израсна, ме направи подобар човек, ме научи како да се радувам најпрвин на сопствената среќа. Во овие години кои што сум јас сега ти ги имаш поминато многу одамна, она што јас сакам да го правам ти веќе го имаш правено, но сепак пак го правиш со мене за да можам и јас да го доживеам тоа. Ти си за мене вистинскиот, јас верувам во вистинска љубов благодарение на тебе. Те сакам највеќе и ти благодарам што постоиш во мојот живот и што деновите ми ги правиш се поубави и поубави.
Знaм декa и кoгa си сo неa, мене ме бaрaш, тие oчи тaлкaaт пo мене вo гужвaвa. Знaм,сеуште ме сaкaш,тaa не јa сaкaш. Инaетoт и гoрдoстa ти се пoгoлеми oд љубoвтa спремa мене. Не сaкaш дa пристaпиш. Ќе ти се врaтaм,aлoo. Сaмo пoсaкaј. Ах љубoв ме уништи.
Не знам што е работата но јас се чувствувам убаво и исполнета со позитивна енергија. Се покајав и патев. Но го тргнав чувството на грижа, доста беа само-измачувања. Еден ден ке престанам да те мислам. На тој ден или ке се случи чудо и ке се вратиш или ке го добијам одговорот на зошто се случи сето ова што се случи, и зошто не НИЕ.
Штo би и' кaжaле: Се прaшувaм дaли и ти пoмислувaш нa мене вaкa дoцнa вo нoќтa, кaкo штo јaс тoa гo прaвaм? Или пaк мирнo си спиеш? Би сaкaл дa е првoтo.
На нерви ми одиш со твоето понашање некогаш.. Јас ако не ти вратам во рок од 5 минути дури сум излезена одма кажуваш којзнае со кого си и каде си чим не можеш да вратиш, а ти кога не враќаш добри 3 СААТИ кога си излезен тоа е океј а?? Е па доброооооо, така нека биде
Сакам, навистина сакам да ти верувам на зборовите, ама ти постојано ме демантираш со твоите постапки... Што ми вредат празни зборови што???
После 3 месеци се видовме и се гледаше радоста во твоите очи, беше пресреќен што ме виде после толку време Само можам да кажам ти си најубавото нешто што ми се случило Те сакам
Ги држевме свеќите кои догоруваа. Ме погледна , ми се насмеа и ме бакна по носот. Излеговме прегрнати со топлина во срцето. Секогаш вака да е ... Уште милион празници заедно
Ти беше најубавото нешто што ми се случило во мојот живот Ти благодарам за сите убави, и срекни денови во животот....... На овој убав ден јас ти посакувам се најубаво љубов, секогаш да ми бидеш срекен А јас ке те памтам се додека чука ова мое срце
Денот ми започна многу лошо, но потоа ти ми го направи денот најубав Колку и да сум нерасположена, тажна ти многу добро знаеш тогаш да ме развеселиш и насмееш...
Не значи ако си изнервиран од дома и дека треба мене да ми се истуриш магаре едно. И после елај, епа елај на мамицати сеа.